Ryan Gosling și Eva Mendes au întâmpinat un nou membru în familie

Eva Mendes și Ryan Gosling au adoptat un câine.

Ryan Gosling și Eva Mendes au întâmpinat un nou membru în familie

Ryan Gosling și Eva Mendes au adoptat un câine, pe care l-au numit Lucho. Ieri, Eva Mendes a făcut anunțul pe contul oficial de Instagram, postând o fotografie cu noul membru al familiei. „Faceți cunoștință cu Lucho. Noul membru al familiei noastre. L-am adoptat de la această agenție uimitoare numită Friends for Life Rescue Network @fflrescuenetwork. Dacă sunteți în căutarea unui pufos membru al familiei, adopția este o opțiune uimitoare. Există atât de mulți mici prieteni acolo care au nevoie de o casă. Dacă nu poți ține un câine, dar iubești animalele, poți dona acestei organizații nonprofit. Donația voastră ține animalele departe de străzi și de centrele unde sunt eutanasiate”, a scris Eva alături de fotografia în care îl ține pe Lucho în brațe.

Deși Ryan și Eva, care formează un cuplu încă din 2011, au fost întotdeauna privați în legătură cu viața de familie, actrița a fost mai deschisă în ultima vreme în privința acestui subiect. La sfârșitul lunii iunie, Eva și-a surprins fanii când a postat un video dintr-un film din 2012, în care apare alături de Ryan. „Una dintre scenele mele preferate din A Place Beyond the Pines, a scris Eva alături de o inimă. Datorită acestui film, cei doi au devenit ulterior un cuplu, în 2016 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private și acum au două fetițe, Esmerelda, în vârstă de 4 ani, și Amada, 3 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Flashing back to one of my favorite scenes from A Place Beyond the Pines ❤️#fbf #DerekCianfrance #Shannonplumb

O postare distribuită de Eva Mendes (@evamendes) pe

Actrița în vârstă de 45 de ani a mărturisit în cadrul unui interviu acordat în luna mai pentru Women’s Health ce înseamnă să fii mamă a doi copii. „Acum încercăm să ieșim din modul de supraviețuire', a declarat Eva. 

Citește și:
Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului 2019

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people