Ryan Dorsey i-a adus un omagiu emoționant fostei sale soții, Naya Rivera

Regretata actriță Naya Rivera ar fi împlinit 34 de ani pe 12 ianuarie. Fostul ei soț, Ryan Dorsey, i-a adus un omagiu emoționant.

Ryan Dorsey i-a adus un omagiu emoționant fostei sale soții, Naya Rivera

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, a murit la începutul lunii iulie a anului 2010, după ce s-a înecat accidental în Lacul Piru din California.

La șase luni după moartea tragică a actriței Naya Rivera, fostul ei soț, Ryan Dorsey, i-a adus un omagiu acesteia, care pe data de 12 ianuarie ar fi împlinit vârsta de 34 de ani. Ryan a publicat o fotografie în care e alături de Naya și fiul lor, Jorsey, în vârstă de 5 ani. „Pe cât de ireal este faptul că nu mai ești, pe atât de adevărat este. Dacă asta are sens, dar nimic din toate astea nu mai au niciun sens… 34… Te-aș putea auzi spunând: „Ah, acum sunt bătrână!” Odihnește-te în pace”, a transmis Ryan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dorseyryan (@dorseyryan)

Ryan Dorsey s-a mutat cu Nickayla, sora actriței, pentru a avea grijă de Josey. Actorul a confirmat într-un video postat pe Instagram că acest lucru este adevărat. „Josey m-a întrebat dacă Titi poate locui cu noi. „Vreau ca Titi să stea cu noi mereu”, pentru că ea este acum cel mai apropiat lucru de o mamă pe care el îl are. Este nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi ca să poți, ca părinte singur, să încerci să îți construiești o carieră și să navighezi prin acest dezastru cu un copil.”

Ryan Dorsey și Naya Rivera s-au căsătorit în iulie 2014, iar pe 17 septembrie 2015 a venit pe lume fiul lor, Josey. Cei doi s-au despărțit pentru o perioadă în 2016, dar ulterior s-au împăcat, despărțirea definitivă având loc în 2018.

Pe 25 iulie, Dorsey i-a adus un omagiu regretatei actrițe prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Este atât de nedrept… nu există suficiente cuvinte pentru a exprima golul pe care l-ai lăsat în inimile tuturor. Nu pot să cred că asta este acum viața. Nu știu dacă voi crede asta vreodată. Erai chiar aici… Tocmai am fost să înotăm cu Josey cu o zi înainte. Viața nu este deloc dreaptă. Nu știu ce să spun… Sunt recunoscător pentru momentele noastre și călătoria noastră care ne-a adus împreună și ne-a oferit cel mai dulce și mai bun și mai inteligent băiețel la care nici nu puteam visa. Îmi amintesc uneori că te supărai pe mine: Ryan poți să nu mai postezi atâta pe Snapchat! Haha Sunt fericit că nu te-am ascultat pentru că am sute și probabil mii de poze și de clipuri pe care Josey le va avea întotdeauna și va afla că mama lui l-a iubit mai mult decât pe propria ei viață și ce mult ne-am distrat împreună în copilăria lui. Viața este despre vremuri frumoase și vremuri urâte, însă Josey face ca cele urâte să fie mai bune pentru că este o parte din tine care va fi mereu alături de noi. El nu va uita niciodată de unde a venit. Te vom iubi întotdeauna.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dorseyryan (@dorseyryan)

Pe 8 iulie, actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile au precizat că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, a fost găsit singur în barcă.

Potrivit autorităților, ultimele momente din viața actriței Naya Rivera au fost dedicate salvării persoanei pe care o iubea cel mai mult, fiul ei, Josey.

Actrița a fost înmormântată pe 24 iulie, la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, potrivit certificatului de deces obținut de revista People. Pe certificatul de deces, la cauza morții este menționat faptul că actrița „s-a înecat” și este precizat că Rivera a decedat „în numai câteva minute.” Potrivit People, documentul mai specifică faptul că nu au existat alte condiții semnificative care au contribuit la decesul actriței din serialul Glee.

Citește și:
Mesajele transmise de artiști după moartea actorului Bogdan Stanoevici

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people