Russell Crowe, de nerecunoscut în vizita la Universal Studios Hollywood

Celebrul actor Russell Crowe și-a petrecut ziua de joi, 5 iulie, la Universal Studios, dar nu asta este ceea ce ne-a mirat pe noi, ci mai degrabă faptul că acesta nu a fost recunoscut de fani.

Russell Crowe, de nerecunoscut în vizita la Universal Studios Hollywood

În vizita pe care acesta a avut-o la Universal Studios Hollywood, Russell Crowe, câștigător al premiului Oscar pentru Cel mai bun actor în filmul „The Gladiator' din 2001, nu arăta precum celebrul actor pe care l-ai văzut de-a lungul timpului jucând în atâtea filme, dar mai ales, care arăta și bine! El a fost văzut de către fani în timp ce se plimba și explora Universal Studios Hollywood, purtând un tricou, o pereche de pantaloni nergi și o încălțăminte sport în picioare, dar nu asta este ceea ce i-a mirat pe fani. Elementul care i-a șocat pe fani a fost barba pe care el o avea.

Actorul a fost văzut în timp ce își termina plimbarea din faimoasele studiouri cu o cursă Transformers.

Fanii îl pot urmări pe Russell Crowe în filmul care urmează să apară, pe nume „Boy Erased', film care tocmai și-a amânat lansarea pentru data de 2 noiembrie.

Ceea ce putem deduce de aici este faptul că vedetele ar face orice doar să nu fie recunoscute în locurile publice și să nu fie asaltate de fani. Sau să fie oare un nou trend printre vedete să îți lași barba tot mai mare?

Citește și:
Russell Crowe nu vrea sa fie supererou

Text: Iulia Alexandra
Foto: PR, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people