Prințul Harry încalcă regulile regale exact ca soția lui, Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din familia regală britanică datorită naturaleții și asumării de care dau dovadă.

Prințul Harry încalcă regulile regale exact ca soția lui, Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la cea de-a cincea aniversare a Invictus Games, un eveniment sportiv pe care chiar Prințul Harry l-a fondat. Însă, el a făcut un gest chiar neașteptat pentru cei din jur.

În vârstă de 34 de ani, Prințul Harry a împins singur ușa de la mașină. Chiar dacă nu pare un gest atât de neobișnuit, în mod normal, una dintre persoanele angajate de către Casa Regală ar fi trebuit să facă acest lucru. Fanii celor doi nu au catalogat acest gest drept unul ieșit din comun, ci mai degrabă un „gest normal.”

Nu este pentru prima dată când cei doi se află în centrul unei controverse. Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit cu avionul privat al lui Elton John chiar în Franța. De asemenea, el a spus că ar vrea să aibă doar doi copii pentru a putea să păstreze pentru cât mai multă vreme resursele pe care le are planeta. „Întotdeauna m-am gândit la faptul că acest loc este împrumutat. Și, desigur, gândindu-ne la cât de evoluați suntem, ar trebui ca toți să fim capabili să lăsăm în spate ceva pentru generația următoare”, a explicat Prințul Harry.

Aceste declarații vin după ce foarte mulți au criticat virulent călătoriile pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au făcut cu avionul privat, alături de fiul lor, Archie. Foarte mulți au adus în discuție faptul că avioanele private sunt o altă sursă a poluării. În același timp, mai multe vedete le-au luat apărarea, printre care Elton John și Ellen DeGeneres.

„Sunt profund dezamăgit de comportamentul greșit al presei în ceea ce privește știrile despre șederea Ducelui și Ducesei de Sussex în locuința mea din Nisa de săptămâna trecută. După un an agitat ei își continuă munca și sunt dedicați organizației lor, așa că David și cu mine am vrut ca tânăra familie să aibă o vacanță privată în liniștea și siguranța casei noastre. Pentru a menține un nivel atât de necesar de protecție, le-am oferit un zbor cu un avion privat. Pentru a sprijini devotamentul Prințului Harry față de protejarea mediului înconjurător, ne-am asigurat că zborul va fi neutru din punct de vedere al emisiei de carbon, făcând o donație pentru organizația Carbon Footprint”, a declarat Elton John atunci.

Nici Ellen DeGeneres nu a stat deoparte și a făcut chiar o postare separată despre acest lucru. „Imginează-ți să fii mereu atacat pentru tot ceea ce faci, când tu de fapt încerci că faci lumea mai bună”, a declarat Ellen.

Citește și:
Meghan Markle le-a adus un omagiu Prințului Harry și lui Archie în timpul călătoriei în New York

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people