Meghan Markle e convinsă că familia Prințului Harry o denigrează

Surse de la Buckingham susțin că Meghan Markle este convinsă că atât Kate Middleton, cât și Camilla Bowles și Prințul Charles lansează zvonuri false în presă despre ea.

Meghan Markle e convinsă că familia Prințului Harry o denigrează

The Sunday Times a publicat săptămâna asta un articol prin care Meghan Markle este acuzată, în mod anonim, de mai mulți angajați de la Buckingham că i-a agresat verbal în repetate rânduri, că le-a diminuat încrederea în ei și că atitudinea ei i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească palatul.

Ducesa de Sussex a negat vehement acuzațiile, sugerând că ziarul este folosit de familia regală pentru a transmite o narațiune complet falsă.

Mai mult, o sursă Daily Mail, din interiorul palatului, susține că Meghan Makle dă de mult vina pe cumnata ei, Ducesa de Cambridge, pe Camilla Parker, Ducesa de Cornwall, și pe Prințul Charles, că au lansat în presa britanică, prin intermediul ajutoarelor lor, zvonuri despre ce făcea ea când era prințesă.

Palatul și-a transmis, miercuri, îngrijorarea legată de spusele subalternilor Ducesei și a spus că va lansa o anchetă: „Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de fostul personal al Ducelui și Ducesei de Sussex. În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol. Membrii personalului implicat la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit gospodăria, vor fi invitați să participe pentru a vedea dacă se pot desprinde lecții.”

Potrivit Daily Mail, zece angajați ai casei regale au demarat ancheta și mulți alții doresc să se implice, pentru a rupe în sfârșit tăcerea privind presupusele abuzuri.

Acest nou scandal vine chiar în săptămâna difuzării interviului pe care Meghan și Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey, un interviu care a fost prelungit de la 90 de minute la 2 ore. Interviul va fi transmis luni în UK de către ITV, care au decis să meargă mai departe cu difuzarea, în ciuda presiunilor legate de faptul că Prințul Philip este în continuare în spital, în urma unei intervenții pe cord.

Citește și:
Primele declarații ale Ducilor de Sussex din interviul cu Oprah Winfrey creează controverse

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people