Kate Middleton și Prințul William și-ar putea schimba locuința

 Kate Middleton și Prințul William s-ar putea muta la Windsor pentru a fi mai aproape de Regina Elisabeta a II-a.

Kate Middleton și Prințul William și-ar putea schimba locuința

Potrivit unor surse apropiate, Kate Middleton și Prințul William ar lua în considerare ideea de a-și schimba locuința. Se pare că aceștia și-ar dori să se mute la Windsor pentru a fi mai aproape de Regina Elisabeta a II-a.

Publicația The Mail a anunțat că cei doi au început deja să caute locuințe potrivite pentru ei și pentru cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Conform surselor, unul dintre imobilele vizate ar fi Fort Belvedere, locul în care Regele Eduard al VIII-lea și-a anunțat abdicarea de la tron.

Momentan, Ducii de Cambridge își petrec timpul fie la Kensington Palace, fie la casa de vacanță din Norfolk. „Anmer Hall era o opțiune bună atunci când William era pilot de elicopter în estul Angliei. Și era utilă pentru Crăciunurile de la Sandringham, dar acum nu mai funcționează. E prea departe pentru a pleca doar în weekend. Windsor în schimb e un compromis perfect. Analizează opțiunile din zonă”, a declarat o sursă potrivit Daily Mail.

Dacă ar alege să se mute în Windsor, Ducii de Cambridge ar fi mai aproape nu numai de Regina Elisabeta a II-a, ci și de familia lui Kate. Părinții acesteia, Michael și Carole Middleton, locuiesc în Bucklebury, un sat situat la doar 65 de kilometri de Windsor.

Cum disensiunile dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a continuă, mutarea celor doi ar fi un ajutor moral important pentru suverană. Potrivit Page Six, Regina Elisabeta se consultă deja cu avocați, ca urmare a atacurilor repetate la adresa familiei regale din partea Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

„Sentimentul, care vine chiar de sus, este că e de ajuns”, a declarat o sursă a publicației, iar tabloidul The Sun susține că asistenții reginei sunt în discuții cu diverși experți în calomnie. „Există o limită pentru cât este acceptabil, iar Regina și familia regală nu au de gând să mai permită încălcarea ei”, a continuat sursa. „Își pregătesc avocații. Harry și Meghan vor conștientiza că atacurile repetate nu vor fi tolerate.”

Avertismentele legale au cu atât mai mult sens cu cât Penguin Random House urmează să publice anul viitor memoriile Prințului Harry, fără îndoială una dintre cele mai așteptate cărți ale deceniului. Editura a transmis că volumul va acoperi „o viață în fața publicului, din copilărie până în prezent, incluzând dedicarea sa pentru a servi populația, serviciul militar care l-a dus de două ori pe linia frontului în Afganistan, dar și bucuria pe care a găsit-o în viața ca tată și soț.”

Surse regale au declarat pentru Daily Mail că în interiorul Palatului Buckingham și al celorlalte gospodării regale există un sentiment de furie și frustrare crescândă, nu doar pentru că Harry a ales să publice o astfel de carte, ci și pentru momentul „clar deliberat” al apariției. În 2022, Regina Elisabeta va sărbători 70 de ani de ocupare a tronului britanic.

Citește și:
Ce părere a avut, de fapt, familia regală despre absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințul Philip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people