În ciuda afirmațiilor lui Harry, Prințul Charles a continuat să îl susțină financiar după Megxit

Potrivit unui audit oficial, Prințul Charles a continuat să îi susțină financiar pe Ducii de Sussex până în vara anului trecut dintr-un fond de 4,4 milioane de lire sterline.

În ciuda afirmațiilor lui Harry, Prințul Charles a continuat să îl susțină financiar după Megxit

Nu e pentru prima oară când afirmațiile Prințului Harry sunt dezmințite de cei din jur. Să ne amintim de interviul exploziv pe care Ducii de Sussex i l-au acordat în luna martie lui Oprah. Aceștia au declarat atunci că s-au furișat cu câteva zile înainte de nunta lor regală din 2018, pentru a se căsători în secret, și că acesta este momentul de care își amintesc atunci când se gândesc la cununarea lor. Însă, la scurt timp după această dezvăluire, Arhiepiscopul de Canterbury a povestit că a avut o serie de întâlniri informale cu Meghan și Harry înainte de ceremonie, dar că nunta oficială a fost cea pe care am urmărit-o cu toții, pe 19 mai.

O altă remarcă pe care Prințul Harry a făcut-o în timpul aceluiași interviu a fost legată de statutul său financiar. Acesta a declarat că familia regală nu îl mai sprijină din punct de vedere financiar de la începutul anului trecut și că el și soția sa au fost nevoiți să se descurce cu banii pe care Prințesa Diana i-a lăsat moștenire.

Însă, o serie de rapoarte ale conturilor regale, infirmă acum acest lucru. Potrivit acestora, Prințul Charles a continuat să îl susțină financiar până în vara anului 2020, adică câteva luni bune după ce el și Meghan au anunțat că părăsesc familia regală. Charles le-a oferit atât Ducilor de Sussex, cât și Ducilor de Cambridge 4,4 milioane de lire sterline din fondul Clarence House.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul Charles l-a ajutat pe Harry cu o sumă considerabilă de bani pentru a-i ușura tranziția „După cum ne amintim cu toții, în ianuarie 2020, când Ducele și Ducesa au anunțat că se vor îndepărta de familia regală, Ducele a spus că vor lucra pentru a ajunge independenți din punct de vedere financiar. Prințul de Wales i-a alocat o sumă considerabilă pentru a-l spriini în această tranziție. Finanțarea a încetat în vara anului trecut. Cuplu este acum independent financiar.”

După ce au renunțat la rolurile de membri seniori în familia regală britanică, Meghan și Harry au semnat contracte substanțiale cu Neflix și Spotify. Conform surselor, în anul 2020, cei doi au câștigat aproape 200 de milioane de dolari.

Citește și:
Meghan Markle, o nouă confruntare cu Palatul Buckingham din cauza acuzațiilor de bullying care i-au fost aduse

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video