Ce titlu nobiliar va avea al doilea copil al Ducilor de Sussex?

Din ce în ce mai multă lume începe să se întrebe dacă al optulea succesor la tronul britanic va avea și un titlu nobiliar.

Ce titlu nobiliar va avea al doilea copil al Ducilor de Sussex?

Al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, care se va naște în vară, este deja o celebritate. Dar din ce în ce mai multă lume începe să se întrebe dacă al optulea succesor la tron va avea și un titlu nobiliar.

Ducii de Sussex au surprins pe toată lumea acum un an, când au decis să se retragă din familia regală britanică și să renunțe la îndatoririle lor. Pe 19 februarie, anul acesta, a venit și confirmarea oficială: Palatul Buckingham a confirmat că cei doi, care s-au stabilit în California, nu vor mai fi membri activi ai familiei regale.

Cel mai probabil, dată fiind atitudinea lor de detașare de cutume, Harry și Meghan nu vor ține ca nou-născutul familiei să primească vreun titlu, cum, de altfel, nu au ținut nici în cazul lui Archie.

Archie, primul lor copil, s-a născut în mai 2019. Părinții lui au decis atunci ca băiețelul lor să nu folosească vreun titlu. Archie ar fi putut deveni conte de Dumbarton, unul dintre titlurile subsidiare ale lui Harry, sau Lord Archie Mountbatten-Windsor, dar în schimb este cunoscut sub numele de Master Archie Mountbatten-Windsor.

Ducii de Sussex nu sunt singurii din familia regală care au luat o astfel de decizie, scrie Hello Magazine. Prințesa Anne a refuzat să le dea titluri copiilor ei, Peter Phillips și Zara Tindall, când s-au născut, și i-a educat cu ideea că vor trebui să muncească pentru a-și câștiga existența.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Peter are 43 de ani și este director general al agenției de sport și divertisment SEL UK, iar Zara, la 39 de ani, este o maestră în echitație și directoarea hipodromului Cheltenham. Zara și soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, așteaptă al treilea copil anul acesta.

Când Prințul Charles devine rege, cei doi copii ai lui Harry și Meghan vor putea primi un titlu, dacă și părinții lor își doresc asta.

Citește și:

Prima apariție în public a ducilor de Sussex de la anunțarea sarcinii lui Meghan

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video