Când va naște Meghan Markle – Ducesa face dezvăluiri

Când va naște Meghan Markle? Este întrebarea pe care toată lumea și-a pus-o încă din momentul în care s-a anunțat că Ducele si Ducesa de Sussex vor deveni părinți pentru prima dată.

Când va naște Meghan Markle – Ducesa face dezvăluiri

Încă din luna octombrie a anului trecut, când Palatul Kensington a anunțat că Ducele și Ducesa de Sussex vor deveni părinți pentru prima dată, toată lumea s-a întrebat când va naște Meghan Markle.

Este oficial acum, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte își vor cunoaște verișorul sau verișoara în primăvara acestui an. Era cunoscut totuși faptul că Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți în primăvara lui 2019, însă cea mai vehiculată dată era până acum luna mai. Ceea ce ar fi însemnat că data putea coincide cu ziua de naștere a prințesei Charlotte (2 mai) sau chiar cu aniversarea unui an de la căsătoria celor doi (19 mai).

În urmă cu câteva săptămâni, în timpul unui eveniment oficial, Meghan Markle a dezvăluit că, totuși, data la care va naște este mult mai apropiată decât toată lumea se aștepta. Iar acum avem chiar și confirmarea cu privire la când va naște Meghan Markle.

Ducele și Ducesa de Sussex au făcut pe 14 ianuarie o vizită oficială la Birkenhead, iar Meghan Markle a dezvăluit unui grup de fani că va naște la finalul lunii aprilie.

„Am întrebat-o cât de avansată este sarcina ei și ea ne-a spus că este însărcinantă în șase luni și în același timp s-a mângâiat afectuos pe burtă„, a declarat pentru People Carla Gandy, cea care a discutat cu Ducesa în timpul evenimentului oficial. O altă persoană prezentă la eveniment a dezvăluit că atunci când a întrebat când va naște Meghan Markle și dacă va avea o fetiță, „Ducesa a mărturisit că șansele sunt 50/50”.

Ducele și Ducesa de Sussex se pregătesc deja de evenimentul pe care o lume întreagă îl așteaptă și primul pas spre o viață mai liniștită, în trei, a fost deja făcut. Meghan și Harry vor părăsi Kensington Palace și vor locui în afara Londrei, pe domeniul Windsor, în Frogmore Cottage.

Citește și:
Casa din suburbie a lui Meghan Markle și a Prințului Harry pare desprinsă dintr-o poveste

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people