Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți

Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți. Anunțul a fost făcut din greșeală de un colaborator al actorului. Care este numele copilului?

Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți

Rooney Mara și Joaquin Phoenix formează unul dintre cele mai cool (și mai discrete) cupluri de la Hollywood, iar recent au devenit părinți. Vestea a venit prin intermediul unui colaborator al lui Phoenix, regizorul rus Victor Kossakovsky, care a anunțat că cei doi au avut un copil în timpul unei conferințe de presă de la Zurich Film Festival, unde regizorul și Phoenix au prezentat documentarul Gunda.

Regizorul a explicat că Rooney Mara și Joaquin Phoenix tocmai au devenit părinți, motiv pentru care actorul (care servește ca producător executiv pentru documentarul prezentat în festival) nu a putut să vină să își promoveze proiectul. „Doar ce a avut un copil, apropos, numele lui e… e un băiat frumos pe care îl cheamă River, deci nu poate face promovare acum.”

Așadar, regizorul rus nu doar că a dezvăluit faptul că Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți, ci și numele și genul copilului – numele fiind, de altfel, o alegere emoționantă din partea celor două staruri. River Phoenix este fratele decedat al lui Joaquin, actor la rândul său, care a murit la vârsta de 23 de ani, în 1993, în urma unei supradoze, în fața unui local deținut de prietenul său, actorul Johnny Depp. Regretatul River a devenit cunoscut pentru filme ca Stand by Me și My Own Private Idaho, pentru care a și câștigat Cupa Volpi pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Veneția.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Știrea că Rooney Mara și Joaquin Phoenix așteaptă un copil a fost confirmată în luna mai, la scurt timp după ce presa internațională aflase că cei doi actori s-au logodit. Cei doi și-au ținut relația departe de ochii lumii, în afara unor declarații acordate de Phoenix în 2019, când a povestit:

„Este singura fată pe care am căutat-o pe Internet. Eram doar prieteni, schimbam emailuri. Nu am făcut niciodată asta (până atunci, n.red.). Nu am căutat niciodată o fată online.”

Citește și:
Actrița Lily Collins s-a logodit

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video