Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, cât și tiara purtată în ziua nunții, vor fi expuse la Castelul Windsor

Rochia creată de Givenchy, dar și voalul și tiara pe care le-a purtat Meghan Markle în ziua nunții, vor fi prezentate într-o expoziție la Castelul Windsor, toamna aceasta.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, cât și tiara purtată în ziua nunții, vor fi expuse la Castelul Windsor

Palatul Kensington a anunțat că atât de rochia de mireasă a lui Meghan Markle, voalul, tiara, dar și costumul Prințului Henry, vor fi văzute la Castelul Windsor, din această toamnă. „Expoziția The Royal Collection Trust intitulată `A #RoyalWedding: The Duke and Duchess of Sussex`, va avea în componență rochia de mireasă, creată de Claire Waight Keller și voalul, brodat din flori reprezentative celor 53 de țări din Commonwealth, alături de tiara din diamante și platină, dăruită Ducesei de Sussex de către Regină”, au adăugat reprezentanții Palatului în descrierea fotografiilor postate pe contul oficial de Instagram.

Rochia creată de Claire Waight Keller nu este singura pe care Meghan a purtat-o la nuntă. Ducesa a ales pentru recepția organizată de Prințul Charles, la Frogmore House, alături de 200 de invitați, o rochie semnată Stella McCartney. Recepția a avut loc la Frogmore House, alături de 200 de invitați. Rochia realizată din crep de mătase nu va fi inclusă în această expoziție, iar motivul este unul destul de întemeiat.

Potrivit Royal Collection Trust, ținutele purtate de Ducele și Ducesa de Sussex în ziua nunții lor vor fi expuse la Castelul Windsor, în perioada 26 octombrie 2018 – 6 ianuarie 2019, după care vor fi găzduite de Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția, în perioada 14 iunie – 6 octombrie 2019.

Purtătorul de cuvânt al Royal Collection Trust a declarat că recepția pe care au avut-o Prințul Harry și Meghan a fost una intimă, iar rochia nu ar trebui expusă publicului tocmai din acest motiv. Meghan Markle nu este singura membră a familiei regale a cărei rochie de mireasă urmează să fie expusă. Rochia lui Kate Middleton a fost expusă la deschiderea anuală a Palatului Buckingham, timp de zece săptămâni.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre recepția organizată după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people