Robert Pattinson este din nou singur

Se pare ca Robert Pattinson si FKA Twigs s-au despartit, dupa ce in urma cu doar cateva luni actorul declara ca sunt oarecum logoditi.

Robert Pattinson este din nou singur

Potrivit Daily Mail, cunoscutul actor se pare ca a luat decizia de a se desparti de FKA Twigs, chiar daca acesta declara in urma cu trei luni in cadrul emisiunii cu Howards Stern ca ei sunt oarecum logoditi. Cei doi s-ar fi logodit chiar la 7 luni de la inceputul relatiei, insa acest lucru nu a fost confirmat de niciunul dintre ei.

Potrivit unei surse pentru The Sun, Robert este cel care ar fi luat aceasta decizie, deoarece cei doi s-ar fi indepartat in ultimul timp si nu au mai petrecut atat de mult timp impreuna. „Robert s-a saturat de asta, a anulat logodna si le-a zis prietenilor ca s-au despartit. Cu o istorie atat de bogata itre ei, sigur mai sunt sentimente puternice acolo. Este o situatie dificila, dar lucrurile au fost grele pentru ei de ceva timp si stiu amandoi ca nu mai functioneaza ca un cuplu”, a declarat aceeasi sursa.

Ultima oara cand Robert Pattinson si FKA Twigs au fost fotografiati impreuna a fost in luna mai, iar noile imagini cu Twigs par sa confirme acest zvon. Ea a fost vazuta fara inelul de logodna pe 1 august, iar mai apoi la show-ul Christopher Kane din cadrul Saptamanii Modei de la Londra. Pana acum reprezentatii celor doi nu au comentat aceasta stire.

Citeste si:
Robert Pattinson afirma ca este cam' logodit cu FKA Twigs

Robert Pattinson si FKA Twigs au format un cuplu din 2014, la doi ani de la despartirea intens mediatizata dintre actor si Kristen Stewart, partenera sa din „Twilight”. Aceasta l-a inselat pe Robert cu regizorul filmului „Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders. Cei doi s-au impacat pentru o scurta perioada de timp, Pattinson incercand sa treaca peste acest scandal.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people