Rivalitatea dintre Melania și Ivanka Trump, din perspectiva fostei consiliere a Primei Doamne

Relația dintre Melania Trump și fiica sa vitregă, Ivanka Trump, nu a fost niciodată una apropiată, dar fosta consilieră a Primei Doamne face mărturisiri șocante în noua sa carte.

Rivalitatea dintre Melania și Ivanka Trump, din perspectiva fostei consiliere a Primei Doamne

Fosta consilieră a Melaniei Trump, Stephanie Winston Wolkoff, a avut parte de o plecare scandaloasă de la Casa Albă – în ciuda relației de prietenie de durată cu Prima Doamnă – iar acum e pe cale să își lanseze propria carte de memorii în acest sens, Melania & Me.

Într-un pasaj exclusiv publicat în revista Intelligencer, Wolkoff face mărturisiri șocante despre rivalitatea dintre Melania Trump și fiica sa vitregă, Ivanka Trump – un conflict atât de negat de Casa Albă de-a lungul timpului.

Winston Wolkoff descrie încercarea „nesemnificativă” a ei și a Melaniei de o ține pe Ivanka departe de ochii presei în timpul ceremonialului de învestire a tatălui său în funcția de Președinte al SUA, din 2016. Totul s-ar fi numit „Operațiunea Blocarea Ivankăi” iar cele două ar fi mers până în punctul de a rearanja locurile la mese, astfel încât Prima Doamnă să nu stea în apropierea fiicei sale vitrege.

„Era investirea lui Donald, nu a Ivankăi”, scrie Winston Wolkoff. „Dar nimeni nu avea suficient curaj să îi spună și ei asta. Melaniei nu îi plăcea felul în care Ivanka se amesteca în program și nici nu a permis ca așa ceva să se întâmple.”

Fosta consilieră a Melaniei Trump, pe care mulți o considerau chiar cea mai bună prietenă a sa având în vedere că se cunoșteau încă din vremea când Prima Doamnă locuia în New York, subliniază că „Ivanka n-ar fi trebuit să își dorească să ajungă în centrul atenției în timpul învestirii tatălui său.”

Mai mult, se pare că fiica lui Trump își dorea să pună stăpânire pe Aripa de Est a Casei Albe, considerându-se superioară personalului de acolo și intrând permanent în conflicte cu aceștia – chiar și așa, alte surse din echipa Președintelui susțin că Ivanka Trump „voia să se concentreze pe politică în Aripa de Vest, și nu pe partea socială.”

Oricare ar fi adevărul, dorința de implicare a fiicei sale vitrege nu o încânta deloc pe Melania, care se temea să nu ajungă în umbra acesteia din cauza inactivității, potrivit scrierilor lui Stephanie. Casa Albă a încercat de asemenea să ascundă toată această rivalitate – în 2017, în urma unui articol care sugera răceala dintre cele două, purtătoarea de cuvânt a Melaniei, Stephanie Grisham, declara pentru Vanity Fair că „Ivanka și Melania Trump au avut întotdeauna o relație strânsă, care continuă și în ziua de azi.”

Stephanie Winston Wolfoff e hotărâtă să spună adevărul în viitoarea sa carte, ce se presupune că va fi lansată pe 1 septembrie, mai ales după modul în care a fost înlăturată de la Casa Albă, în urma zvonurilor că ar fi primit mult mai mulți bani decât era necesar pentru activitățile sale.

„Am fost concediată? Nu”, declara ea în 2019, la un an după scandal. „Am primit personal 26 sau 1,6 milioane de dolari? Nu. Am fost trădată? Da.” Fosta consilieră mărturisea că în niciun caz nu se aștepta la un astfel de eveniment, și că acum înțelege mai bine tacticile Melaniei și în general ale familiei Trump.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Secretul încrederii Melaniei Trump și al supraviețuirii ei ca prima Doamnă?”, scria la un moment dat reporterul CNN Kate Bennet într-o altă carte, Free Melania. „Nu îi pasă ce cred oamenii despre ea. Fie că ei o consideră complice la convingerile lui Trump fiindcă e căsătorită cu el fie că, după părerea lor, ea rămâne cu Președintele doar din perspectiva loialității față de mariajul tradițional – nu o poate interesa asta.”

Citește și:
Melania Trump, comparată cu Hitler și Ion Antonescu pentru o ținută neinspirată

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video