Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit din nou: Chris Brown sau Drake ar putea avea o nouă șansă?

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după o relație de un an.

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit din nou: Chris Brown sau Drake ar putea avea o nouă șansă?

Rihanna și Hassan Jameel nu au mai fost văzuți împreună încă din luna iulie, iar o sursă apropiată artistei le-a spus celor de la Hollywood Life că „Rihanna este în totalitate singură din nou”.

„Lucrurile au început să se destrame între ea și Hassan în urmă cu ceva timp. Viețile lor erau foarte ocupate, iar ei îi era destul de greu pentru că, de multe ori, simțea că nu este o prioritate pentru el”, acesta fiind motivul principal care a dus la despărțirea dintre cei doi. Hassan este vice-președintele Abdul Latif Jameel, o companie care prestează diverse servicii precum transport și inginerie în 30 de țări. În 2017, a fost numită de Forbes Middle East „cel mai mare furnizor de vehicule Toyota și Lexus din lume”.

Sursa a continuat prin a spune că Rihanna își dorește pe cineva nou. „În timp ce nu s-ar întoarce niciodată la Chris Brown sau Drake, nu cred că va lua în considerare nici împăcarea cu Hassan”. După ce Rihanna și Chris Brown s-au despărțit în 2013, artista a avut o relație de scurtă durată cu Drake, în 2016.

În anul 2017, Rihanna și Hassan au fost suprinși în timp ce se sărutau, fiind fotografiați de mai multe ori pe parcursul anului. „Au avut o chimie incredibilă împreună, a fost atrasă de el și îi este dor. S-a simțit singură în ultimul timp și este pregătită să înceapă o nouă rela’ie”, relatează sursa.

Citește și:
Rihanna a recunoscut că detesta școala

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people