Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au devenit din nou părinți, acesta fiind cel de-al patrulea copil al cuplului.

Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară

Ricky Martin și Jwan Yosef și-au mărit familia, cei doi având acum un al patrulea copil.

Cei doi au anunțat pe Instagram că au devenit părinții unui băiețel pe nume Renn Martin-Yosef. „Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut.”

 

View this post on Instagram

 

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky Martin și Jwan Josef au împreună doi gemeni, Valentino și Matteo și o fiică, Lucia. Anunțul despre mărirea familiei a fost făcut de Ricky Martin în septembrie, când artistul se afla la Human Rights Campaign National Dinner. În timpul discursului de acceptare al premiului pentru lupta pe care o duce pentru comunitatea LGBTQ, Ricky Martin a vorbit despre familia sa.

„Familia mea este aici. Jwan, nu te văd, dar soțul meu, Jwan, te iubesc. Gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Vă iubesc din toată inima, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să continui ceea ce fac și sunteți copii extraordinari. Te iubesc Lucia, fiica mea care nu este aici cu noi, ea a rămas cu bunica, dar și ea este lumina vieții mele. Și apropo, trebuie să vă anunț că vom avea încă un copil”, a spus atunci artistul, dezvăluind totodată că iubește familiile mari.”

Citește și:
Cum arată Lucia Martin-Yosef, fiica lui Ricky Martin și a lui Jwan Yosef

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people