Richard Gere va deveni tată pentru a doua oară la aproape 69 de ani

După 4 luni de căsnicie și la doar un an distanță de aniversarea sa de 70 de ani, s-a confirmat faptul că Richard Gere va deveni tată pentru a doua oară.

Richard Gere va deveni tată pentru a doua oară la aproape 69 de ani

Acesta s-a căsătorit cu frumoasa Alejandra Silva după 4 ani de relație, iar acum se pare că așteaptă primul lor copil împreună. Vedeta de renume mondial cunoscută pentru filme precum Pretty Woman' sau Shall We Dance' nu a comentat această știre, MailOnline urmând să contacteze un purtăror de cuvând pentru acesta.

Ceea ce știm însă este faptul că cei doi nu se află prima oară în fața unei situații de acest gen: ambii au proprii copii rezultați din mariaje anterioare. Gere are un fiu de 18 ani, Homer, alături de fosta soție și actrița Carey Lowell, pe când partenera sa mai mică chiar cu 33 de ani are un băiețel, Albert, în vârstă de 5 ani și pe care îl alintă prin numele Albertino. Cât despre noul copil, ABC a declarat că nu este încă foarte clar dacă acesta va fi născut în Spania sau în Statele Unite, acum devenite mult mai frecventate de către activista spaniolă.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania în luna aprilie a acestui an. Aceasta a fost urmată luna următoare, de sărbătorirea alături de prietenii și familia actorului la reședința sa din New York. După celebrarea bine venită, acesta a mărturisit că sunt cel mai fericit om din univers, cum aș putea să nu fiu?'.

Și Alejandra se pare că este de aceeași părere, declarând pentru revista glossy Hola că Richard a fost eroul meu în viața reală'. Fusesem puțin pierdută, fără vreo lumină călăuzitoare, iar întâlnindu-l pe el a dat sens vieții mele. Simțeam cum cineva îmi intindea mâna și îmi arăta adevărata cale' a continuat aceasta. Într-adevăr cei doi s-au întâlnit într-o perioadă dificilă pentru Alejandra, când aceasta se afla în procesul de divorț de fostul soț și magnatul minier, Robert Friedland. Mai exact, Gere își întâlnise viitoarea soție la un hotel luxos de tip boutique de care se ocupa pe timpul acela. Iar ceva timp mai târziu, în iunie 2015, relația lor a fost făcută publică.

Citește și:
Richard Gere s-a căsătorit în secret

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people