Renée Zellweger transmite un mesaj puternic despre infatisarea ei

Renée Zellweger, cunoscuta pentru rolul din ,,Bridget Jones’s Diary”, a trebuit sa faca fata de-a lungul timpului mai multor zvonuri conform carora ar avea operatii estetice.

Renée Zellweger transmite un mesaj puternic despre infatisarea ei

Desi o lunga perioada de timp actrita nu a facut comentarii, eseul lui Owen Gleiberman, in care acesta spune ca Renée nu se mai identifica cu Bridget Jones si simte ca ceva a disparut, a facut-o pe aceasta sa vorbeasca despre infatisarea ei.

A negat toate acuzatiile conform carora a avut operatii estetice si a incercat mereu sa treaca peste toate aceste afirmatii ale tabloidelor, fiind constienta ca job-ul pe care l-a ales are si aceasta parte mai putin placuta. Cu toate acestea, Renée a decis sa vorbeasca despre felul in care presa pune o importanta prea mare asupra aspectului unei femei.

Citeste si:
Renee Zellweger a rupt tacerea!

Actrita a declarat in acest eseu ca nu scrie pentru ca a fost criticata public sau pentru ca valuarea muncii ei a fost pusa la indoiala de un critic al carui ideal de reprezentare fizica al unui personaj, care a aparut acum 16 ani, nu mai este satisfacut de aceasta. Totodata, Renée a spus ca acest eseu nu este scris pentru ca ea considera ca e dreptul fiecare individ sa ia propriile decizii cand vine vorba de corpul sau, fara a fi judecat.

Aceasta declara ca a scris eseul pentru a fi corecta fata de ea insasi si pentru ca este cazul sa revendice lucrurile adevarate din viata ei, asta deoarece transformarea unor zvonuri din tabloide in ceva adevarat poate deveni o problema. Ea considera ca speculatiile din revistele de scandal devin subiectul unor adevarat stiri, iar acest lucru conteaza.

In eseul sau, Renée vorbeste si despre egalitatea in drepturi, ea spunand ca intr-adevar societatea de astazi este mai echilibrata, insa inca exista standarde duble care diminueaza contributiile fiecarei persoane. In plus, toate comentariile duc la conversatii negative care patrund in mintea oamenilor si devin un fel de metoda de divertisment.

In finalul eseului, actrita trage un semnal de alarma si aminteste ca oamenii ar trebui sa isi indrepte atentia asupra problemelor mult mai importante ale societatii.

Citeste si:
Care-i treaba cu Renee Zellweger si noua ei fata?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people