Relația dintre Prințul Harry și Prințul William s-a schimbat complet după Megxit

Relația Prințului Harry cu fratele său, Prințul William, s-a schimbat destul de mult după ce Ducii de Sussex și-au anunțat retragerea din familia regală.

Relația dintre Prințul Harry și Prințul William s-a schimbat complet după Megxit

Relația dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, a avut de suferit după ce Ducele de Sussex a anunțat public alături de soția sa, Meghan Markle, faptul că renunță la titlul de membri seniori ai familiei regale.

Însă, între cei doi frați ar fi existat tensiuni din momentul în care Prințul William l-a avertizat pe Prințul Harry că se grăbește în relația cu Meghan Markle. Cum Ducii de Sussex nu vor mai face parte din familia regală, cu atât mai mult relația dintre frați se va schimba. „Relația Prințului Harry cu fratele său nu va mai fi niciodată aceeași. Pe Harry îl interesează viitorul alături de familia sa”, a declarat o sursă pentru People.

De asemenea, aceeași sursă a adăugat faptul că Prințul Harry intenționează să își petreacă timpul alături de soția sa și fiul lor în vârstă de 10 luni, Archie Harrison, în California, acolo unde locuiește și mama lui Meghan Markle. „El nu se uită înapoi”, a spus sursa citată.

Atunci când Prințesa Diana a murit, Prințul William și Prințul Harry aveau 15, respectiv 12 ani, iar ea a sperat ca ei să fie întotdeauna unul aproape de celălalt. „Un lucru pe care Diana le-a spus a fost: „Vă rog, orice s-ar întâmpla, amintiți-vă că vă aveți unul pe celălalt și vreau să rămâneți mereu împreună”, a declarat Ingrid Seward, redactor șef al publicației Majesty Magazine, care a cunoscut-o pe Prințesa Diana.

Recent, Prințul Harry și Prințul William s-au reunit cu ocazia slujbei în onoarea Commonwealth de la Westminster Abbey, fiind ultimul eveniment al Ducilor de Sussex în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice. Potrivit unei declarații emise de biroul de presă de la Palatul Buckingham, Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Prințul Harry au stat în spatele Prințului William și Kate Middleton la ultimul lor eveniment regal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people