Relația dintre Lady Gaga și noul ei iubit este mai serioasă decât credeam, iar aceasta este dovada

Lady Gaga a fost surprinsă în ultimele săptămâni în compania unui bărbat misterios, a cărui identitate a fost dezvăluită zilele trecute.

Relația dintre Lady Gaga și noul ei iubit este mai serioasă decât credeam, iar aceasta este dovada

Lady Gaga și noul ei iubit, Michael Polansky, și-au petrecut împreună weekend-ul trecut la Miami, unde au fost surprinși sărutându-se și au mers la un restaurant, fiind fotografiați ținându-se de mână.

Ei bine, se pare că relația lor este una destul de serioasă și spunem asta pentru că artista a decis să posteze pe contul său de Instagram o imagine în care apare stând în brațele iubitului ei. „Ne-am distrat foarte bine în Miami. Numai dragoste micilor mei monștri și fani, sunteți cei mai buni!”, a scris Lady Gaga în descrierea fotografiei.


Lady Gaga și Michael Polansky au fost surprinși pentru prima dată în noaptea de Revelion în Las Vegas, la MGM Park Theather. Momentul a fost cu atât mai surprinzător pentru fanii artistei deoarece ei se sărutau. Michael Polansky a absolvit Universitatea Harvard și conduce Institutul Parker pentru Imunoterapia Cancerului, iar mai multe surse au declarat faptul că ei vorbesc de mai mult timp.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga”, a declarat o sursă pentru Page Six.

În vara anului trecut Lady Gaga a fost văzută în compania lui Dan Horton, inginerul ei de sunet, luând masa în Los Angeles. Paparazzi au fost pe fază și au surprins momentele deoarece Lady Gaga l-a sărutat de mai multe ori pe Dan Horton. Însă, relația cu acesta nu a durat, ei despărțindu-se după câteva luni
.

Citește și:
Mama lui Lady Gaga vorbește despre lupta fiicei sale cu depresia și cum o ajută în momentele dificile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people