Regretele pe care Printul William si Printul Harry le au despre mama lor, Printesa Diana

La 20 de ani de la moartea Dianei, Printesa de Wales, fii sai, William si Harry, au acceptat sa povesteasca pentru prima oara despre mama lor, una dintre cele mai iubite personalitati ale monarhiei britanice, intr-un nou documentar comemorativ.

Regretele pe care Printul William si Printul Harry le au despre mama lor, Printesa Diana

Pe 31 august 1997, Printesa Diana, in varsta de 36 de ani, a murit la Paris, la spitalul Pitié-Salpêtrière, in urma unui accident de masina in care atat soferul, cat si partenerul ei, Dodi Fayed, au murit pe loc. Fii sai, William si Harry, erau atunci in varsta de 15, respectiv 12 ani.

William si Harry declara in documentar ca nu o mai vazusera pe mama lor de o luna si urmau sa se reuneasca la o zi dupa tragicul accident din Paris. Aceasta despartire indelungata ar fi fost cauzata de divortul dintre Diana si Charles, Printul de Wales, calatoriile dese ale Dianei in scop caritabil si relatia sa cu producatorul Dodi Fayed.

Totodata, cei doi isi exprima si regretul despre ultima conversatie telefonica pe care au avut-o cu mama lor. William a declarat ca „Pe vremea aceea, Harry si cu mine ne ocupam de treaba noastra, stiti, jucandu-ne cu verisorii nostri si distrandu-ne' si completand „Cred ca eu si Harry eram intr-o graba disperata de a spune la revedere, stiti, – ne vedem mai incolo – si voiam sa inchidem. Daca as fi stiut ce urma sa se intample, evident ca nu as mai fi fost atat de blazat si tot restul. Dar acel apel mi-a ramas in minte foarte, foarte pronuntat'.

Harry adauga ca „Atunci cand am fost copil nu m-am bucurat niciodata sa vorbesc la telefon cu parintii mei. Si petreceam mult prea mult timp vorbind la telefon decat vorbind in persoana, deoarecea asa era situatia. (…) Nu imi amintesc neaparat ce i-am spus atunci, dar tot ce imi pot reaminti este ca voi regreta pentru toata viata mea cat de scurt a fost acel apel'.

Pentru a comemora doua decenii de la moartea Printesei, Palatul Kensigton, fosta resedinta londoneza a Dianei, gazduieste o expozitie centrata pe felul in care stilul ei a influentat moda, in timp ce Palatul Buckingham va gazdui o expozitie cu obiecte personale ale Dianei, precum poantele ei de balet.

Documentarul de 90 de minute este intitulat 'Diana, Our Mother: Her Life and Legacy' (Diana, Mama noastra: Viata si Mostenirea Ei').

Citeste si:
Detalii inedite despre reactia Printesei Diana la infidelitatile Printului Charles

Text: Laura Ghitoi
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people