Regina Letizia și-a dus fiicele la școală la fel ca o mamă obișnuită

Regina Letizia a Spaniei și-a dus fiicele la școală iar ținuta pe care a purtat-o este una casual, dar stylish.

Regina Letizia și-a dus fiicele la școală la fel ca o mamă obișnuită

Regina Letizia a Spaniei a fost văzută săptămâna aceasta în timp ce își ducea fiicele, Prințesa Leonor și Prințesa Sofia, în prima zi de școală, la fel ca o mamă obișnuită.

Alături de ea a fost Regele Filipe al VI-lea, el fiind cel care a condus. Cele două prințese urmează cursurile școlii Santa Maria de los Rosales, instituție de învățământ în care a învățat și tatăl lor, potrivit Hello!.

Întreaga familie s-a bucurat de prima zi de școală, Regina Letizia făcând cu mâna celor care îi așteptau. Aceasta și soțul ei le-au condus pe fete în școală, unde se aflau și ceilalți elevi și părinți. Prințesa Leonor și Prințesa Sofia au purtat o uniformă bleumarin, cu șosete înalte.

Regina a ales un look casual. Ea a purtat un tricou alb, o jachetă gri, pantaloni albi și pantofi sport albi. Totodată, machiajul a fost unul discret. Pe de altă parte, Regele Filipe a ales o ținută elegantă, un costum bleumarin cu model și o cravată colorată.

https://www.instagram.com/p/BnlfKtMgkpS/?taken-by=spanish.royals

https://www.instagram.com/p/BnlyJnEA7XC/?taken-by=spanish.royals

https://www.instagram.com/p/BnlpG1WFJoQ/?tagged=spanishmonarchy

Regele și Regina Spaniei alături de cele două fiice formează o familie adorabilă, iar portretele făcute vara aceasta în timpul vacanței din Palma de Mallorca confirmă acest lucru.

https://www.instagram.com/p/BmN0DnIhe-D/?tagged=spanishmonarchy

Citește și:
Ce au in comun regina Letizia si Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people