Regina Elisabeta vrea să facă pace cu Harry și a luat deja măsuri

Regina va face primul pas spre împăcare cu nepotul ei, în privat.

Regina Elisabeta vrea să facă pace cu Harry și a luat deja măsuri

În urma interviului incendiar dat de Harry și Meghan, Regina Elisabeta a II-a trebuie să se confrunte nu numai cu niște acuzații care nu fac cinste familiei regale, ci și cu faptul că tot acest conflict familial se petrece în public. Declarația ei de marți, transmisă de Palatul Buckingham, este un mod de a răspunde oficial la o problemă pe care Elisabeta va încerca, de fapt, să o rezolve în privat.

Daily Mail a scris că regina în vârstă de 94 de ani intenționează să vorbească la telefon cu nepotul ei în una din următoarele zile.

Prințul de Wales și Ducele de Cambridge au fost, se pare, profund afectați de modul în care au fost descriși de Ducii de Sussex. Harry a spus că s-a simțit dezamăgit de tatăl său, care ar fi refuzat să îi răspundă la apelurile privind saga Megxit, și a recunoscut că există încă un gol imens între el și fratele său.

Pe de altă parte, Meghan a acuzat-o pe Kate că a făcut-o să plângă în timpul unei probe a rochiilor de domnișoară de onoare, înainte de nunta cu Harry.

Cu toate acestea, Harry și Meghan au fost, pe cât se poate, protectivi cu bunicii prințului și au ținut să precizeze că niciunul dintre aceștia nu a făcut afirmația dureroasă despre culoarea pielii lui Archie. Ducesa a spus că regina este „minunată” și generoasă și că o poate suna pe aceasta direct, fără să trebuiască să treacă de oficiali. Harry a insistat, de asemenea, că nu a vrut să o împovăreze cu decizia sa de a renunța la îndatoririle regale, deoarece are mult respect pentru ea.

Ținând cont de aceste lucruri, multă lume de la Palatul Buckingham speră că intervenția Elisabetei va contribui la detensionarea situației și la începerea unei conversații care să nu se petreacă prin intermediul presei.

„Regina a avut o abordare foarte măsurată și sensibilă,” a spus o sursă Daily Mail. „Ea conduce prin exemplu. Este o problemă de care trebuie să se ocupe ea și familia.”

Citește și:

Accesoriul cu ajutorul căruia Kate Middleton încearcă să îi transmită un mesaj lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people