Regina Elisabeta, la prima deplasare oficială de după moartea Prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a nu renunță la îndatoririle regale și face prima călătorie de la moartea soțului său.

Regina Elisabeta, la prima deplasare oficială de după moartea Prințului Philip

Pe Regina Elisabeta a II-a și pe Prințul William îi așteaptă o săptămână plină.

Cu ocazia primei sale călătorii de la moartea soțului ei, Prințul Philip, regina de 95 de ani dovedește că nimic nu poate sta în calea îndeplinirii îndatoririlor. Ea și nepotul său, viitorul rege, au aterizat luni în Scoția pentru a demara Săptămâna Regală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

William – cunoscut sub numele de Contele de Strathearn în Scoția – a călătorit cu bunica sa pentru a-i fi acesteia alături în primele zile ale evenimentului. Reginei i se va alătura, miercuri și joi, Prințesa Anne, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului.

Săptămâna Regală, cunoscută și sub numele de Săptămâna Holyrood, include mai multe vizite regale în comunități și site-uri din Scoția, pentru a sărbători cultura și realizările țării. Anul trecut, din cauza pandemiei COVID-19, aceste deplasări nu au fost posibile, așa că era puțin probabil ca Regina Elisabeta a II-a să-i dezamăgească pe scoțieni printr-o absență.

Pentru a marca această călătorie importantă, contul de socializare al familiei regale a împărtășit mai multe imagini cu regina vizitând Scoția de-a lungul anilor, inclusiv una amuzantă cu Majestatea Sa alături de soțul ei, înconjurați de vaci din Highland.

Regina și William au deschis luni o nouă unitate de producție a Irn Bru, lângă Glasglow. Ulterior, s-au deplasat la reședința oficială a Holyroodhouse din Edinburgh, unde urmează să stea în următoarele patru zile.

După moartea îndrăgitului prinț Philip în aprilie, surse de la palat au dezvăluit că regina va fi însoțită, de acum încolo, de alți membri ai familiei regale în călătoriile sale, pentru a beneficia de sprijinul de care are nevoie.

Prințul William urmează să se întoarcă joi la Londra, pentru ca, împreună cu Prințul Harry, să dezvelească o statuie în memoria mamei lor, Prințesa Diana, care ar fi împlinit 60 de ani vara asta.  

Citește și:

Gestul neașteptat făcut de Regina Elisabeta a II-a pentru Harry & Meghan

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people