Regina Elisabeta a II-a va fi prima persoană care o va vedea pe Meghan Markle în rochie de mireasă

Mai este aproape o săptămână până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar rochia miresei se pare că a ajuns deja la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a va fi prima persoană care o va vedea pe Meghan Markle în rochie de mireasă

În ultimele luni au existat atât de multe zvonuri despre rochia de mireasă pe care o va purta Meghan Markle, iar toată lumea abia așteaptă să vadă ce designer s-a ocupat până la urmă de realizarea acesteia.

Mai este aproape o săptămână până când o vom vedea pe Meghan Markle în rochie de mireasă, însă singura persoană care o va vedea înainte de nunta de pe 19 mai este Regina Elisabeta a II-a. Se pare că aceasta își va da acordul pentru rochia aleasă, așadar urmează o săptămână plină de emoții pentru cei care au creat design-ul acesteia.

Potrivit ultimilor zvonuri, rochia va fi făcută de Ralph & Russo, brandul pe care Meghan Markle l-a ales pentru fotografiile de logodnă. Rochia se află deja la Castelul Windsor, așadar aproape toate pregătirile sunt făcute pentru ziua cea mare.

Nu este neobișnuit ca Regina Elisabeta a II-a să vadă rochia înainte de nuntă. Majestatea Sa a procedat la fel și la nunta lui Kate Middleton, când Ducesa de Cambridge a purtat o creație Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

Citește și:
Ce va ascunde Regina Elisabeta a II-a în aranjamentele florale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people