Regina Elisabeta a II-a „nu va tolera” ca Prințul Harry și Meghan Markle să își crească copilul cu o alimentație vegană

Se pare că Regina Elisabeta a II-a"nu va tolera" ca Prințul Harry și Meghan Markle să își crească copilul cu o alimentație vegană, Majestatea Sa fiind nemulțumită de această idee.

Regina Elisabeta a II-a "nu va tolera" ca Prințul Harry și Meghan Markle să își crească copilul cu o alimentație vegană

De la întâlnirea Prințului Harry cu Meghan Markle în viața lor au apărut numeroase schimbări, stilul de viață sănătos al Ducesei de Sussex influențându-l și pe Harry.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și copilul lor să aibă o alimentație sănătoasă, mai multe surse regale declarând că ei și-ar dori ca viitorul copil să fie vegan, un lucru de care Regina nu este încântată.

Potrivit Womans Day, Ducele și Ducesa de Sussex și-ar dori să își crească copilul urmând o dietă bazată pe plante, însă Regina Elisabeta a II-a „nu va tolera” acest lucru.

„Acest lucru a creat discuții tensionate între Meghan și Harry, care nu dorește să își supere bunica”, a declarat o persoană apropiată.

„…Meghan continuă să depășească limitele cu familia regală, iar acest lucru nu este văzut foarte bine, mai ales de către Majestatea Sa. Creșterea copilului într-un mod vegan nu va fi tolerată de Regină”, a adăugat aceeași sursă.

Aceste informații nu au fost însă confirmate și de alte surse și, în plus, potrivit mai multor surse, Meghan urmează o dietă vegană doar în timpul săptămânii, în weekend bucurându-se de alimente de origine animală. Stilul ei de viață l-a influențat și pe Harry care a ales să mănânce „mai puțină carte și mai multe fructe și legume”.

Atât Meghan, cât și Harry au un stil de viață sănătos, Ducesa practicând yoga în mod constant. Totodată, aceasta meditează în fiecare zi și, potrivit mai multor surse ea a ales să nască natural, urmând să devină mamă la finalul lunii aprilie.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a îi oferă încă o atribuție importantă lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people