Regina Elisabeta a II-a nu bea vin, însă are o altă băutură preferată

Regina Elisabeta a II-a nu bea vin, însă în urma unei vizite la National Institute of Agricultural Botany a dezvăluit că deține câteva culturi de viță de vie în Windsor.

Regina Elisabeta a II-a nu bea vin, însă are o altă băutură preferată

În timpul unei vizite la National Institute of Agricultural Botany, Regina Elisabeta a II-a a făcut o dezvăluire surprinzătoare în legătură cu obiceiurile de consum de băuturi alcoolice, și anume, că nu bea vin. Regina a vorbit despre popularitatea vinului englezesc cu directorul executiv al NIAB, Tina Barsby, căreia i-a divulgat faptul că are câteva culturi de viță de vie în Windsor, însă nu ea îl consumă, deși a auzit că este foarte bun.

Aceasta nu a dat mai multe detalii, însă a fost văzută de mai multe ori ținând un pahar cu vin în mână, la evenimentele oficiale. Însă, în urma declarației sale recente, fanii cred că îl ține în mână doar pentru formalitate. La cinele de stat cu oficialii străini, Regina a fost surprinsă deseori cu un pahar de șampanie, din care sorbea pe tot parcursul serii. Verișoara ei, Margaret Rhodes, a dezvăluit ulterior că monarhul bea șampanie chiar și înainte de culcare.

Fostul chef regal, Darren McGrady, a dezvăluit că băutura preferată a Reginei este ginul și Dubonnet. McGrady a infirmat zvonurile care au circulat de mai multe ori în presa internațională conform cărora aceasta ar bea patru cocktail-uri pe zi. „Ar fi complet beată dacă ar fi băut atât de mult”, a adăugat chef-ul.

Citește și:
Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la un meci de polo alături de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people