Regina Elisabeta a II-a i-a încurajat, în secret, pe Kate și William, să încalce protocolul regal la nunta lor

Regina Elisabeta a II-a le-a permis lui Kate Middleton și Prințului William să-și organizeze nunta așa cum au visat-o dintotdeauna.

Regina Elisabeta a II-a i-a încurajat, în secret, pe Kate și William, să încalce protocolul regal la nunta lor

Deși pare greu de crezut, Regina Elisabeta a II-a i-a încurajat pe Kate Middleton și Prințul William, în urmă cu opt ani, să ignore protocolul regal și să-și plănuiască nunta pe care și-au dorit-o dintotdeauna.

În cartea „Kate: A Biography”, autoarea Marcia Moody a explicat cum William și Kate au obținut permisiunea de a renunța la etichetă într-una dintre cele mai speciale zile ale vieților lor. Potrivit Express, Moody a scris: „Lui William i-a fost prezentată o listă cu sute de persoane pe care trebuia să le invite, timp în care i-a pierit tot entuziasmul. Ocazia ar fi fost 100% formală, fără a mai avea loc pentru invitații speciali și prietenii apropiați. William a vorbit cu Regina, iar aceasta i-a spus să distrugă lista și să-și invite prietenii.”

Fanii familiei regale britanice au fost cu adevărat surprinși de atitudinea Reginei, care, potrivit poziției sale, ar fi trebuit să fie cea care dorește, cu strictețe, respectarea regulilor. Ne bucurăm, bineînțeles, să aflăm că lucrurile nu se întâmplă conform concepțiilor noastre.

Luna trecută, Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton au participat împreună la evenimentul organizat la Bush House, Kings College în Londra, iar apariția lor a surprins pe toată lumea. Cele două au fost fotografiate împărțind aceeași pătură albastră în mașină, imaginea fiind foarte apreciată de fanii familiei regale. Acesta a fost primul eveniment la care Ducesa de Cambridge a participat alături de Regină în acest n.


Citește și:
Taylor Swift a purtat un inel special, iar reacția fanilor este ușor de înțeles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people