Regina Elisabeta II-a le propune copiilor activități interesante pe care le pot face în izolare

În această perioadă de izolare, Regina Elisabeta a II-a a venit cu o serie de idei pe care le pot pune în aplicare copiii.

Regina Elisabeta II-a le propune copiilor activități interesante pe care le pot face în izolare

În cazul în care erai în căutarea unor activități pe care să le faci în izolare, iată că te poți inspira din activitățile pe care Regina Elisabeta a II-a le propune copiilor. 

Luni a fost publicat pe contul oficial de Twitter Royal Family o inițiativă destul de interesantă pentru copii. „În fiecare luni, vom împărtăși activități distractive și resurse pentru copiii voștri, ca să se distreze acasă.”

Royal Collection Trust, care este o organizație caritabilă britanică, a creat și o foaie de lucru specială pentru copii pe care ei o pot folosi în timp ce realizează propriile capodopere. În ceea ce privește prima inițiativă, provocarea dată copiilor a fost de a-și face propria medalie. De asemenea, a mai fost dezvăluit și faptul că, de-a lungul timpului, unele medalii sau distincții au fost oferite chiar de Regina sau de alți membri ai familiei regale.

Acum căteva săptămâni, Regina Elisabeta a II-a a primit prima medalie din aur a Ordinului St. John în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Palatul Buckingham alături de profesorul Mark Compton, care este membru al Ordinului St. John.

Pe lângă Regina Elisabeta a II-a, și alți membri ai familiei regale încearcă să aibă diferite activități în timpul izolării. Copiii Ducilor de Cambridge, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte, le-au mulțumit persoanelor care ajută la combaterea coronavirusului prin intermediul unui video în care aplaudă. 

După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a, care s-a întâlnit cu Charles pe data de 12 martie, se află acum la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip. O declarație a Palatului spune că „Majestatea sa Regina are o stare de sănătate bună. Regina a avut o întâlnire scurtă cu Prințul de Wales după investitura din data de 12 martie și urmează sfaturile medicale necesare cu privire la bunăstarea ei.”

Citește și:
Ce cadou inedit a ales Regina Elisabeta a II-a pentru prima aniversare a lui Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video