Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, întâlnire de urgență pentru a discuta despre Prințul Andrew

O nouă zi, o nouă criză în familia regală sau cel puțin așa putem crede având în vedere că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles s-au întâlnit de urgență pentru a discuta despre Prințul Andrew.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, întâlnire de urgență pentru a discuta despre Prințul Andrew

Se pare că familia regală britanică nu va scăpa prea curând de atenția presei. După controversa creată de decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la statutul de membru senior ai familiei regale, este momentul să ne îndreptăm din nou atenția către Prințul Andrew.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a se pare că nu a vrut să colaboreze cu autoritățile în investigația legată de Jeffrey Epstein, acuzat de sex cu minore, deși a promis prin intermediul biroului de presă de la Palatul Buckingham că o va face.

Acest lucru a dus la convocarea de urgență a unei întâlniri între Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, aceasta fiind o nouă criză de imagine pentru familia regală britanică. O sursă regală apropiată a declarat pentru The Sun că „amândoi au sperat ca imaginea Ducelui de York să fie reabilitată în spațiul public, însă în acest moment pare puțin probabil ca asta să se întâmple.”

În timp ce presa, procurorii și agenții FBI au declarat că i-au contact pe avocații Prințului Andrew și „acesta nu a cooperat deloc”, Ducele de York a dat de înțeles că acest lucru este complet neadevărat. „Ducele este mai mult decât fericit să vorbească cu agenții FBI, însă nu a fost contactat până acum. El este nervos din cauza modului în care este prezentat în presă.”

Prințul Andrew a fost forțat să se retragă din viața publică după ce el a fost acuzat că a făcut sex cu minore. Pe lângă asta, într-un interviu pentru BBC Newsnight, el a negat aceste acuzații.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a are o „perioadă dificilă', din cauza scandalului în care e implicat fiul ei, Prințul Andrew

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people