Regina Elisabeta a II-a, prima apariție publică din acest an

Regina Elisabeta a II-a a participat ieri la un eveniment dedicat Forțelor Aeriene Regale Australiene. 

Regina Elisabeta a II-a, prima apariție publică din acest an

Regina Elisabeta a II-a a avut recent prima apariție oficială în public din acest an. Aceasta a fost prezentă la un eveniment special, ce marca centenarul Forțelor Aeriene Regale Australiene.

Așa cum deja ne-a obișnuit, Regina a ales o ținută colorată, purtând o haină într-o nuanță de verde deschis, pe care a accesorizat-o cu o pălărie decorată cu flori galbene și albe. De asemenea, aceasta a purtat și o broșă, reprezentând floarea națională a Australiei, dar și o pereche de mănuși și o geantă Launer, ambele în nuanțe închise.

Însă, Regina Elisabeta a II-a nu a purtat o mască, iar asta a stârnit o sumedenie de reacții.

La începutul lunii ianuarie, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost vaccinați împotriva noului coronavirusO sursă apropiată familiei regale a declarat că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre întreaga experiență, mărturisind că a fost una extrem de ușoară. „A fost rapid și am primit multe scrisori de la oameni care îmi spuneau că au surprinși de cât de ușor este să te vaccinezi. Iar înțepătura nu a durut deloc”, a povestit Regina Elisabeta a II-a.

„Odată ce veţi primi vaccinul, veţi avea acel sentiment că vă veţi simţi protejaţi, iar eu cred că acest lucru este foarte important. Pe de altă parte, cred că este dificil pentru oamenii care nu s-au vaccinat niciodată, dar ei ar trebui să se gândească mai degrabă la ceilalţi oameni din jur, decât la ei înşişi”, a adăugat Regina.

În ultimul timp, Regina Elisabeta a II-a a participat la mai multe evenimente, însă toate s-au desfășurat prin intermediul conferințelor video, aceasta fiind prima apariție în public din acest an. Aceasta nu a fost însoțită de soțul său, Prințul Philip, care s-a confruntat recent cu o infecție și care a avut nevoie de o intervenție medicală pentru a trata o afecțiune mai veche. Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, a fost externat pe 16 martie, la o lună după ce a fost internat la recomandarea medicului său.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a transmis o declarație prin care spunea că: „Ducele de Edinburgh a fost externat astăzi din spitalul King Edward VII și s-a întors la Castelul Windsor, în urma tratamentului pentru o infecție și a unei intervenții tratate cu succes pentru o afecțiune. Alteța Sa Regală dorește să mulțumească întregului personal medical care l-a îngrijit atât la spitalul King Edward VII, cât și la spitalul Sf. Bartolomeu, precum și tuturor celor care i-au trimis urări de bine”, a anunțat la momentul respectiv Daily Mail.

Citește și:
Încă o veste proastă pentru Regina Elisabeta a II-a după incendiarul interviu dat de Harry & Meghan

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video