Regina Elisabeta a II-a i-a spus Prințului Harry că el și Meghan Markle se pot întoarce oricând în familia regală

Cu toate că au renunțat la titlurile regale, Prințul Harry și Meghan Markle se pot întoarce oricând în familia regală britanică.

Regina Elisabeta a II-a i-a spus Prințului Harry că el și Meghan Markle se pot întoarce oricând în familia regală

Potrivit unui fragment din cartea Finding Freedom, scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand și care urmează să fie lansată pe 11 august, Regina Elisabeta a II-a i-a asigurat pe Meghan Markle și Prințul Harry că se pot întoarce oricând doresc în familia regală britanică.

Reporterii Omid Scobie și Carolyn Durand, care sunt extrem de cunoscuți pentru dezvăluirile pe care le fac despre familia regală britanică, au intrat în detaliu în această carte care urmează să se lanseze, despre decizia controversată pe care Prințul Harry și Meghan Markle au luat-o în ianuarie 2020. 

După ce au făcut publică această decizie, Regina Elisabeta a II-a l-a invitat pe Harry la Castelul Windsor, să ia prânzul împreună, și, potrivit relatărilor lui Omid Scobie și Carolyn Durand, aceasta l-a asigurat că îl va susține atât pe el, cât și pe Meghan și că se pot întoarce oricând doresc în familia regală. „Regina i-a spus Prințului Harry că îl va sprijini în orice decizie ar lua.” Această conversație i-a reamintit lui Harry de faptul că, dacă el și Meghan vor decide să revină la viața de membri seniori ai familiei regale britanice, vor fi primiți cu brațele deschise.

Fragmentul citează o sursă din interior care susține că „a fost foarte clar faptul că ei se pot întoarce atunci când se simt pregătiți.” Această întâlnire dintre Regina Elisabeta a II-a și Prințul Harry ar fi avut loc pe 1 martie 2020.

Între timp, foștii Duci de Sussex s-au mutat în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, al cărei proprietar este actorul și regizorul Tyler Perry. Vila acestuia, estimată la 18 milioane de dolari, a fost construită în stil Toscan, are 8 dormitoare și 12 băi și este situată în complexul rezidențial cu circuit închis Beverly Ridge Estates.

Citește și:
Prințul Harry, discurs îngrijorător despre „criza de ură, sănătate și adevăr' din social media

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people