Regina Elisabeta a II-a demonstrează încă o dată că vârsta – chiar și 92 de ani – este doar un număr

Vârsta este doar un număr, iar Regina Elisabeta a II-a demonstrează cel mai bine acest lucru.

Regina Elisabeta a II-a demonstrează încă o dată că vârsta – chiar și 92 de ani – este doar un număr

La începutul acestei săptămâni, Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată în timp ce călărea în Windsor, alături de Terry Pendry, responsabilul de cai. Pentru ocazie, Regina a purtat o haină bleumarin și o eșarfă beige pe cap, în locul unei toci pentru echitație. În trecut, cei de la Telegraph au scris că Regina refuză să poarte o pălărie atât de dură pe cap, deoarece îi deranjează părul.

Regina Elisabeta a II-a a urmat lecții de călărie încă de la vârsta de trei ani, iar în prezent își alege cu grijă timpul pentru această activitate, preferând să călărească atunci când vremea este temperată. Calul Reginei Elisabeta a II-a poartă la ureche câteva flori, un simbol în onoarea trupelor căzute la datorie și a aniversării de 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial.

Cu această ocazie, la sfârșitul acestei săptămâni, Regina va participa la un serviciu național, unde Prințul Charles va depune o coroană în numele ei. În acest moment, nu se știe dacă Ducele de Edinburgh va lua parte la evenimentul de duminică, având în vedere că s-a retras din spațiul public în ultimii ani. Prințul Philip a fost văzut săptămâna aceasta conducând o trăsură în Windsor, una dintre activitățile sale preferate.

Citește și:
Cum se desfășoară petrecerea secretă de Crăciun organizată de Regina Elisabeta a II-a?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people