Regina Elisabeta a II-a are o „perioadă dificilă”, din cauza scandalului în care e implicat fiul ei, Prințul Andrew

După acuzațiile de agresiune sexuală care îi sunt aduse fiului său, Regina Elisabeta a II-a are parte de o perioadă mai grea.

Regina Elisabeta a II-a are o "perioadă dificilă", din cauza scandalului în care e implicat fiul ei, Prințul Andrew

Regina Elisabeta a II-a își pregătește discursul pe care îl are în fiecare an cu ocazia Crăciunului. Însă, după scandalul în care e implicat fiul său, Prințul Andrew, conform căruia e acuzat de sex cu minore, acest lucru nu este ușor, având în vedere și Brexitul.

„Nu știm ce urmează să spună Regina Elisabeta a II-a deoarece încă nu am văzut discursul. Încă îl scrie deoarece așteaptă rezultatele alegerilor, dar probabil că nu este cel mai ușor discurs pe care trebuie să îl scrie. A avut parte de o perioadă dificilă, iar din punct de vedere moral a avut de suferit”, a declarat o sursă de la Palatul Buckingham pentru Vanity Fair.

Discursul pe care îl va avea Regina Elisabeta a II-a va trebui să includă și câteva momente importante din viața familiei regale britanice, cum ar fi nașterea micuțului Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle sau logodna Prințesei Beatrice.

În această perioadă, în Marea Britanie au loc alegeri generale anticipate. În urma acestor alegeri, se va ajunge la un consens în ceea ce privește situația Brexitului. Conform ultimelor rezultate, se pare că Partidul Conservator a obținut 363 de locuri, iar Partidul Laburist 203. Premierul Boris Johnson s-a arătat bucuros de această victorie.

În urmă cu o lună, fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, a fost forțat să se retragă din viața publică după ce el a fost acuzat că a făcut sex cu minore. Pe lângă asta, într-un interviu pentru BBC Newsnight, el a negat aceste acuzații.

Pentru familia regală britanică, anul 2019 a fost cu adevărat unul plin de încercări, mai cu seamă că Prințul William a fost îngrijorat după declarațiile făcute de Prințul Harry în documentarul Harry & Meghan: An African Journey. În acel documentar, Prințul Harry a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său. „Suntem frați, întotdeauna vom fi. În mod cert suntem pe drumuri diferite în acest moment. Întotdeauna voi fi acolo pentru el și știu că și el va fi acolo pentru mine. Nu ne vedem atât de mult pe cât o făceam înainte deoarece suntem ocupați, dar îl iubesc.”

Sally Bedell, cea care a scris biografia familiei regale, a dezvăluit pentru Vanity Fair faptul că Prințul Charles încearcă să își ajute mama cu tot ceea ce poate. „Scandalul în jurul căruia se află Prințul Andrew a fost șocant. Relația Reginei Elisabeta a II-a cu fiul său este mai apropiată ca niciodată. El este sincer, iar mama lui îl admiră. El o reprezintă foarte bine pe mama lui. Cred că este o siguranță pentru ea să știe că el va fi un rege bun. Succesiunea la tron este sigură. Nu cred există o amenințare în acest sens pentru anul 2020.”

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a plănuiește să se retragă, iar motivul are legătură cu Prințul Charles

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people