5 motive pentru care Regina Angliei a fost cea mai cool persoană de la Nunta Regală

ellede Stefana Macovei

Regina Angliei este o apariție întotdeauna. Iată că nici la nunta nepotului său nu s-a lăsat mai prejos!

5 motive pentru care Regina Angliei a fost cea mai cool persoană de la Nunta Regală

Cu toate că Meghan Markle a strălucit în ziua nunții ei și a captat toată atenția, Regina Angliei, Elisabeth a II-a, a fost, ca întotdeauna, cea mai cool persoană de la eveniment. Probabil te întrebi de ce. Ei bine, iată 5 motive care ne-au făcut siguri de acest lucru:

A fost ultima care a ajuns înaintea miresei

Aşa cum e tradiţia, Regina, fiind şi cea mai în vârstă dintre membrii Familiei Regale, ajunge mereu ultima la evenimentele oficiale şi la ceremonii. Bineînţeles, excepţie se face în cazul nunţilor, așa că ea și cu prințul Philip au ajuns la St. George’s Chapel cu puțin înaintea mașinii în care se afla Meghan.

Regina Angliei

Regina Angliei a purtat o ținută verde aprins – o mișcare extrem de powerful

Ținuta Reginei a avut o culoare puternică, ceea ce nu e recomandat în cazurile tipice de nuntă (ca să nu eclipsezi mireasa, evident). Însă, Regina poartă mereu culori aprinse, iar nunta nepotului său nu  o excepție. De data aceasta, Regina Angliei a ales un outfit semnat Stuart Parvin și o pălărie Angela Kelly, toate asortate. Biograful ei personal, Robert Hardman, a citat-o spunând: „N-aș putea purta niciodată bej pentru că nimeni nu ar ști cine sunt.”

Regina Angliei

A avut cel mai bun loc

Cu toate că s-au făcut speculații cum că scaunul din fața ei și de lângă Prințul William ar fi fost lăsat gol ca omagiu adus Prințesei Diana, adevărul e că a fost lăsat liber intenționat ca toată lumea să o poată vedea pe Regină, iar ea să vadă pe toată lumea. Aparent, este un protocol regal.

Regina Angliei

Nu a cântat imnul „God Save The Queen” la ceremonie

Cred că este și puțin ciudat pentru ea să cânte despre sine astfel de lucruri. Mie mi s-ar părea ușor bizar, dar, bineînțeles, eu nu sunt Regina Angliei. Dar zic și eu… dacă aș fi…

Regina Angliei

Când ea a terminat de mâncat la recepție, toată lumea a terminat

Protocolul Regal spune că atunci când Regina termină de mâncat, atunci trebuie și oaspeții să pună tacâmurile jos. Ei bine, aparent petrecerea de nuntă nu a fost nicio excepție de la regulă, așa că, iată, oaspeții s-au conformat.

Foto: Hepta

Citește și:
Comparație Regală: Nunta Prințului William cu Kate vs. Nunta Prințului Harry cu Meghan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people