Regé-Jean Page, starul din Bridgerton, vorbește despre relația amoroasă cu Phoebe Dynevor, colega lui din serial

Bridgerton este cel mai discutat, apreciat și incitant serial al momentului, iar unul dintre motive îl reprezintă actorul Regé-Jean Page.

Regé-Jean Page, starul din Bridgerton, vorbește despre relația amoroasă cu Phoebe Dynevor, colega lui din serial

Încă de la debutul serialului Bridgerton, fanii au fost fascinați de chimia dintre actorii care interpretează rolurile principale, mai exact Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page.

Din păcate însă, se pare că este vorba doar despre o chimie pe micile ecrane și nu și în viața de zi cu zi. Într-un interviu comun pe care l-au acordat Access, Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page au vorbit și despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație și în spatele camerelor de filmat.

„Cred că tot ceea ce trebuie să știi este pe ecrane. De asta vă prezentăm așa frumos povestea. Toate scânteile pe care le vedeți între noi vin din superbele scenarii pe care le-am primit, așa că eu cred că acest material regizat este mai mult decât suficient”, a declarat Regé-Jean Page, care a cucerit milioane de inimi cu interpretarea rolului lui Simon Basset, Ducele de Hastings.

Bridgerton, serialul ce poartă semnătura celebrei producătoare Shonda Rhimes, poate fi vizionat pe Netflix și o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De la lansarea lui, pe 25 decembrie 2020, serialul a fost vizionat de pe 63 de milioane de oameni, aflându-se momentan pe locul 5 în topul celor mai vizionate seriale originale Netflix lansate până acum și așteptăm cu nerăbdare confirmarea celui de-al doilea sezon.

Citește și:
Brad Pitt, surprins într-o vacanță exotică și etalându-și impresionanta colecție de tatuaje

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video