Regé-Jean Page, actorul din serialul Bridgerton, de nerecunoscut în imaginile din adolescență

În adolescență, Regé-Jean Page era solistul unei formații rock și avea un look complet diferit de cel actual.

Regé-Jean Page a devenit cunoscut publicului pentru rolul său din serialul Bridgerton, unde îl interpretează pe Ducele de Hastings. Dacă în serial ne-a obișnuit cu ținute mereu elegante, imaginile din adolescența sa, recent dezvăluite, ne prezintă o cu totul altă înfățișare.

În fotografii îl putem vedea pe actorul în vârstă de 31 de ani cântând pe o scenă din Londra, alături de formația sa de rock. Pe lângă imagini, acesta a publicat pe Youtube și câteva clipuri video din timpul unui concert. Toate înregistrările au fost făcute între anii 2005 și 2009, perioadă în care actorul avea părul mult mai lung decât în prezent.

Într-un interviu acordat publicației Square Mile, Regé a vorbit despre adolescența sa și despre cariera muzicală de la acea vreme.

„Ce altceva poți să faci ca adolescent? Trebuie să țipi la oameni într-un fel sau altul. Și mai bine o faci într-un mod productiv. Asta a fost logica mea”.

Actorul a refuzat să dezvăluie numele trupei, dar a declarat că a fost o perioadă bună din viața sa.

„A fost distractiv. Era un mod sănătos de a-ți exprima opiniile, și de a o face într-un mod foarte foarte gălăgios”.

Săptămâna trecută, anunțul oficial pe care toți fanii serialului îl așteptau cu nerăbdare a fost făcut: Bridgerton se va întoarce cu un nou sezon pe Netflix!

Din mesajul transmis de Lady Whistledown, am aflat că filmările pentru al doilea sezon al serialului Bridgerton vor începe în primăvara acestui an, iar sezonul se va concentra pe aventurile prin care trece Lord Anthony Bridgerton în încercarea lui de a-și găsi jumătatea.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. De la lansarea lui, pe 25 decembrie 2020, serialul a fost vizionat de pe 65 de milioane de oameni, aflându-se momentan pe locul 5 în topul celor mai vizionate seriale originale Netflix lansate până acum.

Citește și:
Fanii Bridgerton au primit vestea pe care o așteptau cu nerăbdare! Serialul se întoarce cu un nou sezon

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people