Reese Witherspoon vorbește despre faptul că a fost abuzată și hărțuită în adolescență

Actrița Reese Witherspoon a vorbit cu sinceritate în cadrul unui interviu despre perioada în care a fost abuzată și hărțuită.

Reese Witherspoon vorbește despre faptul că a fost abuzată și hărțuită în adolescență

Reese Witherspoon, în vârstă de 43 de ani, are o carieră de succes în actorie, câștigând de-a lungul timpului nenumărate premii. Cu toate acestea, în ciuda succesului, ea a avut parte și de momente dificile pe care a trebuit să le depășească.

Actrița este protagonista noii coperți a revistei Vanity Fair, iar, în cadrul unui interviu, ea a vorbit deschis despre cât de periculos a fost pentru ea în adolescență să lucreze alături de adulți. „Mi s-au întâmplat lucruri rele. Am fost abuzată și hărțuită.”

„Recent, un jurnalist m-a întrebat despre asta. „Ei bine, de ce nu ai vorbit despre asta mai devreme?” Iar atunci m-am gândit, poate fi interesant să vorbesc cu cineva care a experimentat acele lucruri. Vorbești despre asta atunci când ești pregătită. Dar a fost rușinos faptul că m-a pus într-o situație ireală, iar apoi a scris despre cât de egoistă am fost că nu am vorbit mai devreme despre asta”, a mai spus Reese Witherspoon.

Actrița a dezvăluit și motivul pentru care nu a vorbit până acum despre experiența ei cu abuzul. „În urmă cu 25 de ani, nu exista niciun forum unde puteam vorbi despre asta. Social media a creat un nou mod pentru ca oamenii să se exprime într-un fel în care nu au avut ocazia. Această mare forță a puterii și a numerelor. Cred că acum avem mai multe prejudecăți, iar asta este trist. Încercăm să ne găsim identitatea. De asta îmi place foarte mult The Morning Show.”

Reese Witherspoon și-a amintit și de alte momente mai grele pe care le-a întâmpinat în cariera ei în actorie. „Îmi amintesc când eram singura femeie de pe platoul de filmare și în jurul meu erau 150 de bărbați. Cred că erau și câteva femei în garderobă. Atunci încercam să stau cât mai mult alături de ele.”

Citește și:
Reese Witherspoon și-a surprins fanii cu o imagine inedită, în care apare alături de fiica ei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people