Reacția lui Meghan Markle la vederea rochiei de mireasă a fost emoționantă

Meghan Markle a avut aceeași reacție la vederea rochiei sale de nuntă ca și fanii familiei regale din lumea întreagă: uimire totală.

Reacția lui Meghan Markle la vederea rochiei de mireasă a fost emoționantă

Meghan, împreună cu Harry și Prințul William vor apărea într-un nou documentar intitulat „Queen of the World', ce ne va permite să aruncăm o privire în viața intimă a Reginei și a familiei regale. „Oferind o perspectivă unică asupra rolului Reginei ca și personalitate globală, acest documentar ne arată cum Commonwealth a fost o prioritate și o pasiune pe parcursul vieții sale,' conform ITV, postul de televiziune ce va difuza documentarul.

Deocamdată au fost făcute publice doar câteva scene, printre care și cea în care Meghan vorbește despre rochia sa de mireasă, un model Givenchy făcut la comandă. Voalul din mătase a fost brodat de mână cu flori care reprezintă țările din Commonwealth. „Meghan și-a exprimat dorința de a avea toate cele 53 de țări care aparțin de Commonwealth cu ea în timpul ceremoniei,' a anunțat Palatul Kensington. „Waight Keller a creat un voal ce reprezintă flora specifică a fiecărei țări ce aparține de Commonwealth, unite într-o compoziției florală spectaculoasă.'

„53 de țări, O Doamne! O să fim tare ocupați,' sunt cuvintele spuse de Ducesa de Sussex la vederea voalului.
În timpul filmărilor, Meghan a purtat aceeași rochie în care a fost văzută cu o zi înainte de nuntă. De aceea, putem crede că scenele filmate au avut loc în ultima zi înaintea nunții regale.

Citește și:
Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, cât și tiara purtată în ziua nunții, vor fi expuse la Castelul Windsor

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people