Reacția lui Kanye West după ce Jennifer Aniston și-a sfătuit fanii să nu îl voteze

Jennifer Aniston a avut un mesaj pentru cei care s-ar fi gândit să scrie numele rapperului Kanye West pe buletinele de vot.

Reacția lui Kanye West după ce Jennifer Aniston și-a sfătuit fanii să nu îl voteze

Pentru cine nu-și mai amintește, Kanye West anunța pe 5 iulie pe Twitter că va candida la președinția Statelor Unite ale Americii. „Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii”, spunea el atunci.

Este cunoscut faptul că rapperul suferă de tulburare bipolară și multe dintre deciziile și declarațiile șocante din ultima vreme vin pe fondul acestei afecțiuni. În campania electorală, Kanye West s-a declarat anti-avort și anti-vaccin și a spus că a fost infectat cu noul coronavirus în luna februarie.

La începutul lunii, Kanye West le-a spus fanilor să scrie numele lui pe buletinul de vot, ceea ce a stârnit o reacție din partea lui Jennifer Aniston. Actrița a spus că „nu e vorba de un candidat sau altul, ci despre viitorul acestei țări și a lumii. Votați pentru egalitate, drepturile omului, pentru dragoste și pentru decență. PS: Nu e amuzant să votați cu Kanye. Nu știu cum s-o zic altfel. Vă rog să fiți responsabili.”

Răspunsul lui Kanye West nu a întârziat să apară. Acesta a postat pe Instagram o imagine cu un articol din Vanity Fair al cărui titlu e „Jennifer Aniston îl susține pe Joe Biden și le spune fanilor că ‘nu e amuzant să-l voteze pe Kanye West'”, alături de caption-ul „Wow 😳 that Rogan interview got em shook Lets gooooooooo.”

Kanye face referire la interviul de trei ore pe care l-a acordat recent The Joe Rogan Experience, unde a vorbit atât despre candidatura sa, cât și despre problemele sale mintale. Printre declarațiile lui a fost și faptul că „muzica este mai mare și mai influentă decât politica. M-am simțit ca un pastor pentru o biserică de 100.000 de oameni”.

Citește și:
Chrissy Teigen a scris un eseu emoționant despre pierderea de sarcină

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people