Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka a vrut să-i dezvăluie sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Reacția lui Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a vrut să-l anunțe sexul copilului pe care îl așteaptă în curând este de-a dreptul hilară.

Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka a vrut să-i dezvăluie sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Reacția lui Cabral când partenera sa de viață, Andreea Ibacka, s-a întors de la ultima ecografie de monitorizare a sarcinii și a vrut să-i dezvăluie ce sex are copilul pe care îl așteaptă în curând are potențialul de a deveni virală, pentru că este foarte nostimă.

Andreea Ibacka a vrut să imortalizeze prin intermediul unui material video momentul fericit în care îl anunța pe soțul său ce sex va avea copilul lor. Ajunsă acasă, aceasta a vrut să-i facă o surpriză partenerului ei, care se afla în curte, îngrijind gazonul din grădină. Surpriza, însă, a fost a ei, odată cu reacția lui Cabral. Vedeta TV i-a spus că nu vrea deloc să afle ce sex va avea copilul lor. Cei doi au deja împreună o fetiță, Namiko, în vârstă de aproape trei ani. Cabral mai are o fiică, din relația sa cu Luana Mitran. Inoke a absolvit recent clasa a XII-a.

„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel”, a spus Andreea Ibacka în materialul video. Reacția lui Cabral nu a fost nici pe departe una de încântare, atunci când soția lui se pregătea să spargă balonul care avea confetti de culoare roz sau albastru, ce ar fi indicat sexul bebelușului, în interior.

„Am venit să te anunț dacă o să ai o fetiță sau un băiețel. Ești pregătit?!”, a spus Andreea Ibacka. „Nu, tocmai că nu eram. Nu vreau să știu. Ți-am mai zis că nu vreau să știu. Tu ce filmezi, mă, acolo?!”, a fost reacția lui Cabral. „E o glumă?!”, l-a întrebat soția. „Nu! Nu vreau să știu! La revedere!”, i-a răspuns vedeta PRO TV, categoric.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)


Citește și:
Andreea Esca, mărturisiri sincere despre fiica ei, Alexia: „Mă bucur foarte mult că este extrem de serioasă'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people