Răspunsul impecabil dat de Jennifer Aniston anti-vacciniștilor

Ce le-a răspuns vedeta celor care au criticat-o pentru că s-a distanțat de prietenii nevaccinați.

Răspunsul impecabil dat de Jennifer Aniston anti-vacciniștilor

Jennifer Aniston a dezvăluit într-un interviu publicat recent de revista InStyle că s-a distanțat de prietenii care au refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19. Cum era de așteptat, în urma anunțului vedeta de 52 de ani s-a confruntat cu un val de comentarii ofuscate. Unora dintre acestea a ales să le răspundă via Instagram Stories.

„Dacă e vaccinată e protejată, corect? Atunci de ce își face griji în privința persoanelor nevaccinate din preajma ei?”, a scris cineva.

„Pentru că dacă aveți varianta, tot puteți să mi-o dați. E posibil să mă îmbolnăvesc ușor, dar nu voi fi internată la spital și nici nu voi muri. DAR POT să o dau altcuiva care nu are vaccinul și a cărui sănătate este compromisă (sau are o afecțiune pre-existentă) și, prin urmare, i-aș pune viața în pericol. De aceea îmi fac griji. Trebuie să ne pese de mai mult decât de noi înșine aici”, a spus Jennifer.

Actrița a postat și o fotografie cu un mesaj brodat care spune: „Ce nu te omoară mutează și mai încearcă o dată.”

Nu este prima dată când Aniston își exprimă curajos părerile în ceea ce privește atitudinea egoistă a oamenilor față de lupta împotriva virusului. În iulie anul trecut, când un apropiat al vedetei s-a infectat cu COVID-19 și a fost internat de urgență, ea a postat o fotografie cu el intubat pe patul de spital și a scris: „Nu putem fi atât de naivi încât să credem că suntem mai puternici decât asta. Dacă vrem să se termine, și vrem, nu? Lucrul pe care îl putem face cu toții e VĂ ROG #purtatinenorocitademasca. Gândiți-vă la toți cei care au avut deja de suferit de pe urma acestui virus oribil. Faceți-o pentru familia voastră și, în special, pentru voi înșivă: COVID nu ține cont de vârstă.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În prezent, Aniston poate fi văzută în serialul Apple TV+ The Morning Show, în care joacă o prezentatoare de știri, alături de Reese Witherspoon și Steve Carrell.

Citește și:
Au rămas prieteni: Justin Theroux îi face o urare emoționantă fostei sale soții, Jennifer Aniston

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video