Radu Vâlcan, declarații emoționante despre cel de-al doilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți. Ei vor avea tot un băiețel.

Radu Vâlcan, declarații emoționante despre cel de-al doilea copil

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună un băiețel de 2 ani, Alexandru. Cei doi au anunțat zilele trecute că vor deveni părinți și vor avea tot un băiețel.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii', de la Antena 1, a vorbit despre bucuria de a deveni tată din nou. Emoțiile sunt extraordinare și ne bucurăm foarte tare de această veste!', a declarat acesta. El a adăugat că și-au dorit mereu încă un copil: Ne doream foarte mult un al doilea copilaș și sper ca pe viitor băieții mei să aibă parte și de o surioară. Pe Alexandru încercăm să-l obișnuim ușor-ușor cu ideea că o să aibă un frățior, să fie pregătit și înțelegător în măsura în care poate la vârsta lui. Acum este în faza în care îi pupă burtica mamei sale în fiecare zi.'

Radu Vâlcan vorbit și despre timpul în care a fost plecat în Thailanda pentru filmările de la Insula Iubirii', el dezvăluind cât de dor i-a fost de băiețelul său. Mi-au lipsit diminețile extraordinare, în care ne jucam în pat, mi-a fost dor și de băița de seară sau de plimbările prin parc', a povestit Radu.

Citește și:
Adela Popescu este din nou însărcinată

Foto: Instagram (@raduvalcan)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people