Promisiunile pe care Gigi Hadid i le-a făcut lui Blake Lively de ziua acesteia

Gigi Hadid a ținut să aducă un omagiu public bunei ei prietene, Blake Lively, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

Promisiunile pe care Gigi Hadid i le-a făcut lui Blake Lively de ziua acesteia

Gigi Hadid a marcat ziua de naștere a lui Blake Lively printr-o postare pe Instagram, împărtășind cu fanii care o urmăresc o imagine în care apare alături de actrița din serialul Gossip Girl.

Imaginea este însoțită și de un text care vine să confirme cât de apropiată este relația dintre Gigi Hadid și Blake Lively.

„Este săptămâna aniversării acestei Regine și vreau doar să spun cât de recunoscătoare și norocoasă sunt să am o prietenă ca tine, B,” a scris Hadid. „Ești o prietenă autentică și mă inspiri în atât de multe moduri”.

Mesajul modelului a continuat cu două promisiuni pe care aceasta i le-a făcut actriței. „Nu voi putea să își mulțumesc suficient decât gătindu-ți numeroase clătite din terci de ovăz și învățându-ți copiii să devină cei mai buni fotografi din lume care folosesc camere foto de unică folosință. Te iubesc!”

Blake Lively, care în prezent este însărcinată cu cel de-al treilea copil, a împlinit 32 de ani pe 25 august.

Și Ryan Reynolds a sărbătorit ziua de naștere a lui Blake Lively în maniera în care ne-am fi așteptat de la el: glumind public pe seama soției lui. Actorul a postat pe contul său de Instagram o galerie cu mai multe imagini în care apare alături de Blake Lively, însă niciuna dintre imagini nu este favorabilă actriței, ea apărând fie cu ochii închiși, fie în ipostaze deloc flatante, fie imaginile sunt mișcate sau Lively abia apare în ele.

Citește și:
Modul amuzant în care Ryan Reynolds a sărbătorit ziua de naștere a soției lui, Blake Lively

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people