Priyanka Chopra s-a săturat ca oamenii să comenteze în legătură cu diferența de vârstă dintre ea și Nick Jonas

Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt căsătoriți deja de șase luni, însă oamenii nu au reușit încă să treacă peste diferența de vârstă dintre cei doi.

Priyanka Chopra s-a săturat ca oamenii să comenteze în legătură cu diferența de vârstă dintre ea și Nick Jonas

Priyanka Chopra a vorbit recent despre comentariile răutăcioase care încă există în legătură cu diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și soțul ei, Nick Jonas: „Mi se pare incredibil cum, dacă abordăm subiectul din altă perspectivă, să zicem că bărbatul este mai în vârstă, nimănui nu-i pasă, oamenilor chiar le place acest lucru.”

Din păcate, negativismul nu a venit doar în privința diferenței de vârstă dintre cei doi. La doar câteva zile după ce s-au căsătorit, o publicație tabloidă a scris un articol cu titlul „Dragostea dintre Priyanka Chopra și Nick Jonas este, într-adevăr, reală?” în care autorul a numit-o pe actriță „o fraudă”. „Nick, Joe, Sophie, mama mea, părinții lui, cu toții erau foarte supărați”, își amintește Priyanka în legătură cu evenimentul nefericit.

Articolul a fost ulterior modificat, iar autorul și-a exprimat scuzele în scris. „Comentând asupra unei stupidități înseamnă că, în final, devine suficient de important pentru că primește atenție. Mulți oameni nu înțeleg acel mod de gândire. Nu este un gând miop, ci un plan pe termen lung”, spune actrița.

Mai mult decât atât, fosta câștigătoare a titlului Miss World a fost criticată și pentru faptul că a expus prea multe detalii în social media cu privire la ziua nunții. „Dacă nu aș fi fost o persoană celebră și m-aș fi căsătorit, nu credeți că pe contul meu de Instagram ar fi fost fotografii cu mine și soțul meu? Doar pentru că sunt faimoasă înseamnă că nu pot fi mândră de începutul căsătoriei mele fără ca oamenii să spună că mă folosesc de asta? Am renunțat la viața privată când am devenit o persoană publică, este pactul pe care îl faci cu diavolul. Dar credeți-mă, există o mulțime de lucruri pe care încă le păstrez doar pentru mine„, a explicat Priyanka.

Priyanka Chopra încearcă să se țină departe de critici, în ultima perioadă fiind implicată în mai multe proiecte, precum noua comedie romantică în care joacă alături de Mindy Kaling sau noul reality show, „A Week to Sangeet”.

Citește și:
Alex Rodriguez voia să fie cu Jennifer Lopez cu mulți ani înainte ca ei să se fi cunoscut

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people