Priyanka Chopra, mesaj emoționant pentru Meghan și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit ieri, iar Priyanka Chopra, buna prietenă a Ducesei de Sussex, a postat un mesaj emoționant pentru cei doi.

Priyanka Chopra, mesaj emoționant pentru Meghan și Prințul Harry

Ieri, 19 mai, a avut loc nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, eveniment care a intrat în istorie. Meghan și Harry au ales ca în această zi specială să invite 600 de cunoscuți la ceremonie, iar printre aceștia s-a numărat și Priyanka Chopra, precum și alți actori din Suits.

Priyanka a postat mai multe imagini încă de la sosirea în Marea Britanie, însă ieri ea a transmis un mesaj emoționant celor doi miri care au primit titlul de Ducele și Ducesa de Sussex.

https://www.instagram.com/p/Bi79jBoAu6K/?taken-by=priyankachopra

Welcomed by the UK sun… #nomakeupnofilter

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Astfel, alături de mai multe imagini, Priyanka a postat pe Instagram mai multe cuvinte care redau ceea ce aproape toată lumea a simțit uitându-se la această nuntă de poveste.

https://www.instagram.com/p/Bi99V0og-Uo/?taken-by=priyankachopra

„Din când în când există un moment în care timpul se oprește…asta s-a întâmplat astăzi… Draga mea prietenă… ai fost un exemplu de grație, iubire și frumusețe. Fiecare alegere făcută de amândoi la această nuntă va ajunge în istorie, nu doar pentru că a fost nunta voastră, ci pentru că această nuntă incredibilă aduce schimbare și speranță. Lucruri de care lumea are nevoie cu disperare. Vă mulțmesc că sunteți imaginea perfect a tot ceea ce este bun… să văd că unirea și iubirea voastră este binecuvântată în fața ochilor mei m-a făcut atât de fericită… și am plâns! Vă doresc dragoste, fericire și să fiți mereu împreună…”

Citește și:
IMAGINI de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people