Prințul William vorbește despre problemele în familie cu care se confruntă

Află care sunt problemele în familie cu care se confruntă Prințului William, dar și mulți alți părinți, în perioada pandemiei.

Prințul William vorbește despre problemele în familie cu care se confruntă

Prințul William a vorbit despre problemele în familie cu care se confruntă în perioada pandemiei, probleme care nu îi sunt străine nici unui părinte, de altfel.

Nu este nici un secret că această perioadă este mult mai dificilă pentru părinții care stau cu copiii în izolare. Aceștia trebuie să aibă grijă să impună un program și un set de reguli, și totodată să aibă grijă să limiteze riscul de infectare a copiilor. Familia regală britanică ne reamintește, din nou, că problemele în familie nu le sunt străine și că și ei trec prin aceleași situații. Prințul William a vorbit deschis despre ele și a mărturisit că întelege perfect prin ce trec toți părinții, mai ales când vine vorba de masa în familie.

Prințul William se află în continuare în izolare, alături de soția sa, Kate Middleton, și de cei trei copii, Prințul George, de 6 ani, Prințesa Charlotte, de 5 ani, și Prințul Louis, de doar 2 ani, la reședința lor din Norfolk. Reședința de la țară Anmer Hall a fost cadoul de nuntă din partea Reginei Elisabeta și este un loc liniștit, în care familia a putut să se retragă în weekenduri, în vacanțele copiilor, dar și să se izoleze pe perioada pandemiei.

Prințul William a vorbit puțin despre dinamica din familia sa și despre problemele în familie, cu ocazia unei conferințe cu fundația PEEK Project, care a împărțit sute de mese pentru familile afectate de noul coronavirus. Acesta a dezvăluit că cina poate fi un moment dificil în familia sa, în funcție de ce este pe meniu.

„Cu siguranță, a fost mai bine pentru părinți”, a spus bucătarul șef, Charlie Farrally, despre inițiativa caritabilă. „Vei ști și tu că cina este cea mai dificilă masă”. Prințul William a răspuns râzând: „Depinde și ce le pui pe masă, Charlie, nu-i așa? Și ăsta este secretul. Dacă parinții le pun pe masă copiilor ceva ce le place, atunci și cina va fi una plăcută”.

„În schimb, dacă le pui pe masă ceva ce nu-i atrage, atunci asta este altă poveste”, a adăugat William. Așa că, chiar dacă problemele în familie cu care se confruntă William nu sunt cele mai grave, sunt unele pe care le avem toți și putem să empatizăm cu dificultățile sale.

Citește și:
Dana Rogoz a născut o fetiță

Foto: arhiva ELLE
Text de Alexandra Dima

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people