Prințul William a vizitat ruinele oraşului roman Jerash din Iordania, locul în care s-a fotografiat și Kate Middleton în copilărie

Prințul William a vizitat ruinele orașului roman Jerash din Iordania, țară în care a locuit și Kate Middleton în copilărie.

Prințul William a vizitat ruinele oraşului roman Jerash din Iordania, locul în care s-a fotografiat și Kate Middleton în copilărie

Ducele de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, se află în a doua zi a turneului său în Orientul Mijlociu, în cadrul căruia urmează să viziteze Israelul şi teritorii palestiniene.

Prințul William a vizitat ruinele orașului roman Jerash, unul dintre cele mai populare atracții turistice, alături de Prințul Hussein al Iordaniei. Acest loc a fost special și pentru Kate Middleton. În copilărie aceasta a locuit în Iordania pentru aproape trei ani și are o fotografie în care apare alături de familia sa, imaginea fiind printată și adusă în locul pe care l-au vizitat William și Prințul Hussein.

Ducele de Cambridge a declarat că Ducesa de Cambridge regretă că nu a putut veni în această călătorie, ea fiind nevoită să rămână acasă cu cei trei copii. Lui Kate îi pare foarte rău că nu poate fi aici atât de curând după nașterea fiului nostru Louis, dar familia ei își amintește cu plăcere de cei aproape trei ani pe care i-au petrecut aici, când tatăl ei a lucrat pentru British Airways în Amman', a declarat William.

După vizitarea ruinelor, Prințul William a participat și la o festivitate de celebrare a tinerilor din organizația Makani, o organizație caritabilă care lucrează cu adolescenți și copii care provin din medii defavorizate, în special din comunități de refugiați (în prezent, Iordania este casa a mai mult de 655 000 de refugiați).

https://www.instagram.com/p/BkcOlX4HCC2/?taken-by=kensingtonroyal

Prințul William s-a întâlnit și cu numeroși copii refugiați care beneficiază de ajutor prin programul Makani.

Ducele de Cambridge a avut parte și de o experiență inedită alături de Prințul Hussein, cei doi urmărind împreună meciul de fotbal Anglia-Panama.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au decis care va fi numele celui de-al treilea copil

Foto: Instagram (@kensingtonroyal)

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people