Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

Chiar înainte de moartea lui Lupo, Prințul William și Kate Middleton au adoptat un nou cățel.

Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Prințul William și Kate Middleton au anunțat pe contul lor oficial de Instagram că Lupo, câinelor lor, a murit. Cuplul regal a postat o imagine cu acesta, însoțită de următorul text: „Din păcate, weekendul trecut, câinele nostru Lupo a murit. A făcut parte din familia noastră în ultimii nouă ani și ne va fi foarte dor de el. – W & C”

Însă, potrivit site-ului People, înainte de moartea lui Lupo, cuplul regal a primit cadou din partea lui James Middleton, fratele lui Kate, un nou cățel, acum în vârstă de opt luni.

„Noul cățel este adorabil, iar întreaga familie este îndrăgostită de el. Au fost devastați de moartea lui Lupo. Au sperat că un cățel mai tânăr o să fie o bună companie pentru Lupo și că o să îi dea energie”, a declarat un prieten al familiei regale pentru The Mail on Sunday.

În luna mai, James Middleton a anunțat că Luna, sora lui Lupo a născut „șase pui sănătoși”. Acesta a mai precizat și că nu îi va păstra, fiindcă „toți au familii iubitoare care îi așteaptă”.

Lupo a făcut parte din familia regală încă din 2011, când William și Kate l-au primit drept cadou de nuntă de la părinții Ducesei de Cambridge. De-a lungul timpului, acesta a apărut adesea în fotografiile familiei, inclusiv în una dintre primele imagini oficiale ale Prințului George. Ba mai mult decât atât, se pare că Lupo a fost cel care i-a fi ajutat pe William și pe Kate să aleagă numele primului lor copil. Cei doi au scris mai multe variante de nume pe bucățele de hârtie și le-au împrăștiat pe podea, iar Lupo s-a oprit în dreptul celui pe care scria George.

Prințul George și Lupo au fost extrem de apropiați, cei doi fiind surprinși adesea jucându-se împreună. Una dintre cele mai faimoase poze ale celor doi a fost făcută chiar de ziua lui George, când micul membru al familiei regale își împărțea înghețata cu amicul său patruped.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton îi vor vizita pe Harry și Meghan în America

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people