Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela” creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Noi detalii privind relația celor doi frați ies acum la iveală, cu puțin timp înainte de apariția lui Harry și Meghan în emisiunea lui Oprah.

Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela” creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul William și Kate Middleton sunt „înconjurați de bunătate” și nu vor să fie implicați în „telenovela” care s-a creat în jurul cuplului Harry&Meghan, mărturisesc surse apropiate familiei regale, anunță site-ul Page Six.

Prințul Harry și Meghan Markle vor apărea în emisiunea lui Oprah Winfrey de pe CBS din 7 martie, iar interviul pe care cei doi l-au acordat a stârnit deja o serie de intrigi și controverse.

Potrivit comunicatului de presă oferit de CBS, Oprah Winfrey va avea o conversație amplă și intimă cu Meghan Markle ce va „acoperi totul, de la momentul în care a intrat în familia regală, la căsătorie, maternitate, munca filantropică și până la modul în care gestionează viața sub presiunea publicului. Mai târziu celor două li se va alătura și Prințul Harry și vor vorbi despre mutarea lor în Statele Unite ale Americii, despre speranțele și visurile pe care le au pentru familia lor care urmează să se mărească.”

Interviul atrage implicit atenția și asupra Ducilor de Cambridge, spre nemulțumirea acestora. „William și Catherine sunt cât se poate de discreți, nu vor să se implice în acest scandal, dar sunt sigur că William este extrem de trist din cauza acestor lucruri”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Chiar și atunci când Harry a vorbit despre neînțelegerile cu William, cei doi nu au declarat nimic. Și asta este cea mai inteligentă mișcare.”

Sursa a mai declarat și că William și Kate nu vor să se implice în această „telenovelă” creată de Harry și Meghan.William și Catherine sunt înconjurați de bunătate, îi au pe Carole și Mike, Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, James Middleton și logodnica lui, Alizee. Sunt o familie cu picioarele pe pământ și fericită.”

Relația celor doi frați a avut mult de suferit în ultima perioadă, iar potrivit surselor, se pare că de-abia își mai vorbesc.

După ce Regina Elisabeta a II-a a facut anunțul oficial că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei reale, cei doi au răspuns tot prin intermediul purtătorului de cuvânt – un gest aparent neobișnuit, care a stârnit disprețul oficialilor de la Palatul Buckingham.

Însă nu doar aceștia s-au arătat nemulțumiți – potrivit Sunday Times, surse apropiate susțin că fratele lui Harry, Prințul William, ar fi fost „cu adevărat întristat și profund șocat” de declarația acestora.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people