Prințul William povestește despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, Prințesa Diana

Prințul William a vorbit recent despre situațiile prin care a trecut după moartea mamei sale, într-un show TV care abordează subiectul sănătății mintale.

Prințul William povestește despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, Prințesa Diana

Prințul William este dedicat cauzei pe care o sprijină și prin organizația sa, Heads Together. Acum, într-un show TV special, Ducele de Cambridge discută despre pierderea devastatoare pe care a trăit-o atunci când mama lui, Prințesa Diana, a murit în 1997, când el avea 15 ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un video realizat de BBC, William a explicat: „Cred că atunci când porți doliu la o vârstă fragedă, oricând de fapt, dar în special la o vârstă fragedă – pot să rezonez foarte bine cu asta – simți o durere ca nicio altă formă de durere. Și știi că în viață îți va fi foarte dificil să treci peste ceva chiar mai rău de atât.” Postând un preview al noului show de pe BBC, A Royal Team Talk: Tackling Mental Health, Palatul Kensington a scris pe Twitter: „Când porți doliu de la o vârstă fragedă, simți durerea ca nicio altă formă de durere — The Duke of Cambridge #ARoyalTeamTalk.”

În ciuda pierderii pe care a trăit-o, William a continuat prin a spune că a găsit sprijin în alți oameni care au trecut prin aceeași experiență. Ducele a adăugat în video: „Te aduce mai aproape de toți acei oameni îndoliați. Așa că instant, când vorbești cu altcineva, câteodată aproape că o poți vedea în ochi.”

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit noi fotografii de la nunta lor

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people